Meet Magento debutează în România, la Cluj-Napoca

logo_magentoIT-ști, furnizorii de servicii și comercianții online se întâlnesc în 13 septembrie la Meet Magento, un eveniment axat pe comerțul online, platorma și ecosistemul Magento la nivel de țară. Seria de evenimente Meet Magento debutează în România la Cluj-Napoca, oraș care a fost declarat pol național de creștere în acest domeniu.

Powered by Dispersie@Andreea Popescu

Ceea ce a început în 2009 ca o serie de evenimente susținute de comunitate cu scopul de a construi piața de Magento din Europa, a devenit astăzi platorma de conducere pentru ecosistemul Magento la nivel mondial.

În 2014 evenimentele Meet Magento vor avea loc în mai mult de 10 de țări din întreaga lume.

Pentru prima ediție a evenimentului din România, organizatorii au pregătit un expo zone generos pentru furnizorii de servicii și o conferință generală urmată de două trackuri specializate pentru participanți, unul tehnic, dedicat cu precădere dezvoltatorilor Magento dar și unul business, dedicat proprietarilor de magazine, oamenilor de marketing și furnizorilor de servicii.

„Cifrele impresionante ale comerțului online în România dar și copleșitoarea impunere a platormei Magento printre dezvoltatorii locali ne-au convins de faptul că românii merită și vor aprecia un eveniment ce îi va apropia și mai mult de conceptele și valorile puternice ale comunității Magento” a declarat Vlad Stănescu, CEO al MindMagnet, compania ce organizează evenimentul.

Evenimentele Meet Magento sunt orientate către afaceri și ajută actorii din comunitatea Magento să se infiltreze pe

piețele lor, să interacționeze și să schimbe idei care îi vor ajuta să devină mai agili într-o piață competitivă, în continuă schimbare.

Pentru și mai multe detalii despre eveniment, vizitați ro.meet-magento.com.

Meet Magento România 2014 va avea loc în data de 13 septembrie, la Grand HOTEL Napoca, Cluj-Napoca. Prețul unui bilet începe de la ? 35 și poate ajunge la ?100, depinzând de perioada de achiziție.

Evenimentele Meet Magento sunt un brand al Netresearch App Factory AG și sunt organizate în România de agenția web clujeană MindMagnet — www.mindmagnetsoftware.com.

Articole Noi