MATERIAL LEMNOS DE CIRCA 18.000 DE LEI, CONFISCAT ÎN URMA UNUI CONTROL

Retro L'Amour

un concert, o poveste de arta muzicala dedicat muzicii anilor ' 80' 90 si prezent care se desfasoara in data de 27 Iulie 2024 la BT Arena, Cluj Napoca si reuneste artisti legende ale acelor vremuri.

Retro L'Amour, cluj24h.ro, știri din cluj
defrisari
Foto: Arhiva Cluj24h.ro

În urma unei acțiuni pentru prevenirea și combaterea delictelor silvice, polițiștii au dispus confiscarea a circa 30 de metri cubi de material lemnos, de aproximativ 18.000 de lei, dintr-un depozit.

La data de 6 septembrie a.c., polițiștii din cadrul Serviciului de Ordine Publică, împreună cu specialiști din cadrul Gărzii Forestiere Cluj, au acționat pe linia prevenirii și descoperirii activităților ilicite din domeniul silvic.

Activitatea a vizat, cu precădere, transportul, depozitarea și comercializarea materialelor lemnoase pe raza municipiului Cluj-Napoca și a comunelor limitrofe.

Astfel, în urma unui control la un depozit de materiale lemnoase, din Cluj-Napoca, s-a constatat că acesta nu funcționează în baza unei autorizații legale. Totodată, pentru materialul lemnos depozitat nu au putut fi prezentate documente de proveniență.

Urmare a neregulilor constatate, a fost aplicată o sancțiune în cuatum de 2.000 de lei și au fost confiscați circa 30 de metri cubi cherestea rășinoase.

Materialul lemnos confiscat, în valoare de aproximativ 18.000 de lei, a fost ridicat și predat în custodie reprezentanților ocolului silvic.

Polițiștii continuă acțiunile pentru prevenirea și combaterea delictelor silvice.

Articole Noi

Tunsoare sau aranjat GRATUIT

La fiecare programare pentru vopsit sau decolorat, te așteaptă un cadou: tunsoarea sau aranjatul GRATUIT! 💇‍♀️💖 📞 Sună acum la 0754458985 pentru detalii și

vopsire gratuită cluj, allure clinique de beaute, cluj24h.ro, decolorare păr cluj, vopsire păr cluj