Mai mulți șoferi s-au ales cu dreptul de a conduce suspendat.

Retro L'Amour

un concert, o poveste de arta muzicala dedicat muzicii anilor ' 80' 90 si prezent care se desfasoara in data de 27 Iulie 2024 la BT Arena, Cluj Napoca si reuneste artisti legende ale acelor vremuri.

Retro L'Amour, cluj24h.ro, știri din cluj
Foto; Arhiva Cluj24h.ro
Foto; Arhiva Cluj24h.ro

La data de 18 august a.c. poliţiştii din cadrul Serviciului Rutier – Biroul Drumuri Naţionale şi Europene au acţionat în vederea prevenirii accidentelor de circulaţie produse pe fondul vitezei excesive şi a depăşirilor neregulamentare.

Mai mulți șoferi s-au ales cu dreptul de a conduce suspendat.

Acţiunea s-a desfăşurat pe DN1, pe tronsonul Feleac – Vâlcele, Varianta Ocolitoare Cluj Est şi pe DN16, pe tronsonul Apahida – Mociu.

În cadrul acţiunii, poliţiştii au depistat 18 conducători auto care se deplasau cu autovehiculele având o viteză peste limita legală, aceştia fiind sancţionaţi contravenţional conform OUG195/2002R.

Faţă de 4 dintre aceştia a fost aplicată măsura complementară a suspendării dreptului de a conduce pentru o perioada de 90 de zile, pentru depăşirea vitezei legale cu peste 50km/h.

Un alt conducător auto a fost depistat de poliţiştii rutieri în timp ce efectua o depăşire neregulamentară, fiindu-i astfel suspendat dreptul de a conduce autovehicule pentru o perioadă de 30 de zile.

Poliţiştii continuă acţiunile pentru prevenirea accidentelor rutiere!

Articole Noi

Tunsoare sau aranjat GRATUIT

La fiecare programare pentru vopsit sau decolorat, te așteaptă un cadou: tunsoarea sau aranjatul GRATUIT! 💇‍♀️💖 📞 Sună acum la 0754458985 pentru detalii și

vopsire gratuită cluj, allure clinique de beaute, cluj24h.ro, decolorare păr cluj, vopsire păr cluj