Mai multe străzi din municipiu rămân fără apă, astăzi

robinet apaÎn vederea efectuării unor lucrări de reparaţii reţeaua de alimentare cu apă, lucrări pentru care nu se pot asigura modalităţi alternative de alimentare, Compania de Apă Someş S.A. va întrerupe furnizarea apei potabile după cum urmează:

MARŢI, 28 OCTOMBRIE 2014

Între orele 08.30-15.00

1. Calea Dorobantilor intre P-ta Avram Iancu si str.Peteofi Sandor; str.Navodari

Între orele 09.00-14.00

1. Str. Traian Vuia între str. Vlad Ţepeş şi str. Dobrogei; str. Tractoriştilor între str. Traian Vuia şi str. Straja; str. Dobrogei;

Între orele 09.00-15.00

1. Calea Turzii între str. Meteor şi str. C-tin Noica (numerele pare);

Rugăm Clienţii Companiei să ia măsuri de stocare a acelor cantităţi de apă care sa le acopere necesităţile pe perioada anunţată. În vederea remedierii evenimentelor accidentale (avarii) la reţeaua de alimentare cu apă, care nu pot fi prevăzute, Compania de Apă SOMEŞ anunţă de regulă întreruperea furnizării serviciului în fiecare dimineaţă la posturile locale radio-Tv. În cazul avariilor de o urgenţă şi/sau amploare deosebite, pentru care este necesară o intervenţie neîntârziată pentru a evita efecte colaterale nedorite asupra sistemului sau bunurilor, este posibil ca anunţul să nu mai fie posibil. Lucrările programate se anunţă cu cel puţin 24 de ore înainte şi prin presă. Mulţumim pentru înţelegere.

Articole Noi