Mai multe străzi din localitatea Cojocna rămân fără apă, astăzi

robinet apaÎn vederea efectuării unor lucrări de reparaţii la reţeaua de alimentare cu apă, lucrări pentru care nu se pot asigura modalităţi alternative de alimentare, Compania de Apă Someş S.A. va întrerupe furnizarea apei potabile după cum urmează:

MIERCURI, 1 OCTOMBRIE 2014

Între orele 08.00-22.00

1. Localitatea Cojocna: str. Republicii de la nr. 43 până în capătul străzii, str. Zorilor, str. Sfinţilor, Dâmba Lugojenilor, str. Simion Bărnuţiu, str. Barbu Lăutaru, str. Ilie Pintilie, str. Morii, str. Horea, str. Cloşca, str. Crişan, str. Berzei, str. Lingurarilor, str. Băii, str. Sărăriei;

Rugăm Clienţii Companiei să ia măsuri de stocare a acelor cantităţi de apă care să le acopere necesităţile pe perioada anunţată. În vederea remedierii evenimentelor accidentale (avarii) la reţeaua de alimentare cu apă, care nu pot fi prevăzute, Compania de Apă SOMEŞ anunţă de regulă întreruperea furnizării serviciului în fiecare dimineaţă la posturile locale radio-Tv. În cazul avariilor de o urgenţă şi/sau amploare deosebite, pentru care este necesară o intervenţie neîntârziată pentru a evita efecte colaterale nedorite asupra sistemului sau bunurilor, este posibil ca anunţul să nu mai fie posibil. Lucrările programate se anunţă cu cel puţin 24 de ore înainte şi prin presă. Mulţumim pentru înţelegere.

Articole Noi