Mai multe străzi din Floreşti, Gilău şi Luna vor rămâne luni, fără gaz.

Retro L'Amour

un concert, o poveste de arta muzicala dedicat muzicii anilor ' 80' 90 si prezent care se desfasoara in data de 27 Iulie 2024 la BT Arena, Cluj Napoca si reuneste artisti legende ale acelor vremuri.

Retro L'Amour, cluj24h.ro, știri din cluj
gaz
Foto:Arhiva Cluj24h.ro

Serviciul de distribuţie a gazelor naturale va fi sistat luni pe mai multe străzi din localităţile Gilău, Floreşti şi Luna.

Pentru efectuarea unor lucrări specifice la sistemul de distribuţie, E.ON Distribuţie România este nevoită să sisteze alimentarea cu gaze naturale, luni, 14 decembrie a.c., începând cu ora 10.00, pe străzile Cetăţii, Cetatea  Fetei, Dumitru Mocanu, Eroilor, Fermelor, Florilor, Ioachim Olteanu, Orizontului, Parcului, Petuniei, Porii, Prof. Ioan Rus, Răsăritului, Salcâmului, Stejarului, Sub Cetate, Şesul de Sus, Teilor, Uruşagului din Floreşti, străzile Branişte, Feser, Morii, Nurcărie, Prundar, Republicii,  Şcolii, Suceag din Gilău şi integral în localitatea Luna de Sus.
Reluarea serviciului de distribuţie a gazelor naturale se va efectua treptat, imediat după finalizarea acestor lucrări, cel mai probabil începând cu ora  16.00. Compania solicită consumatorilor să închidă toate focurile, iar după reluarea distribuţiei gazelor naturale să supravegheze modul de ardere a acestora timp de 30 minute.
În cazul în care simt miros specific de gaz, consumatorii sunt rugaţi să anunţe imediat dispeceratul de urgenţă al E.ON Distribuţie România la unul dintre numerele de telefon: 0800.800.928 (număr gratuit, apelabil din principalele reţele de telefonie  fixă şi mobilă) sau 0265.200.928 (număr taxabil cu tarif local din reţeaua Telekom şi cu tariful  operatorului din toate celelalte reţele de telefonie). E.ON Distribuţie România regretă disconfortul creat şi îi asigură pe consumatori că depune toate eforturile pentru ca aceste lucrări să fie finalizate cât mai repede posibil.

Articole Noi

Tunsoare sau aranjat GRATUIT

La fiecare programare pentru vopsit sau decolorat, te așteaptă un cadou: tunsoarea sau aranjatul GRATUIT! 💇‍♀️💖 📞 Sună acum la 0754458985 pentru detalii și

vopsire gratuită cluj, allure clinique de beaute, cluj24h.ro, decolorare păr cluj, vopsire păr cluj