Lucrări de întreținere pe drumul județean 161K.

Retro L'Amour

un concert, o poveste de arta muzicala dedicat muzicii anilor ' 80' 90 si prezent care se desfasoara in data de 27 Iulie 2024 la BT Arena, Cluj Napoca si reuneste artisti legende ale acelor vremuri.

Retro L'Amour, cluj24h.ro, știri din cluj

drumul județean 161K 1Consiliul Județean a demarat lucrări de întreținere pe drumul județean 161K (DN 16) – Bărăi. Acestea se vor finaliza cu așternerea de covor asfaltic.

Consiliul Județean Cluj a demarat pe drumul județean 161K, cuprins între intersecția cu drumul național 16 și localitatea Bărăi, lucrări de întreținere ce se vor finaliza cu așternerea de covor asfaltic.

Lucrările vizează sectorul în lungime de 5,5 kilometri cuprins între pozițiile kilometrice 0+000 și 5+500.

Alin Tișe, președintele Consiliului Județean Cluj: „Importanța acestor lucrări e dată de faptul că, ulterior asfaltării, locuitorii din zonă vor beneficia de un acces rapid și facil, în cele mai bune condiții de circulație, la drumul național DN 16 și, în continuare, pe direcția Cluj-Napoca precum și către județul Mureș”.

drumul județean 161KÎn această fază se execută mai multe tipuri de lucrări constând în reparații la calea de rulare, plombări, burdușiri, aducerea la profil a acostamentelor, realizarea de șanțuri și alte lucrări pregătitoare în vederea așternerii de covor asfaltic

Pentru completa finalizare a investiției vor mai fi executate lucrări de completare cu piatră spartă a acostamentelor precum și marcaje rutiere.

Articole Noi

Tunsoare sau aranjat GRATUIT

La fiecare programare pentru vopsit sau decolorat, te așteaptă un cadou: tunsoarea sau aranjatul GRATUIT! 💇‍♀️💖 📞 Sună acum la 0754458985 pentru detalii și

vopsire gratuită cluj, allure clinique de beaute, cluj24h.ro, decolorare păr cluj, vopsire păr cluj