Lucrări de întreținere pe 20 de kilometri ai drumurile județene Sucutard – Chiriș şi Chiriș –Mureșenii de Câmpie – Bărăi

Retro L'Amour

un concert, o poveste de arta muzicala dedicat muzicii anilor ' 80' 90 si prezent care se desfasoara in data de 27 Iulie 2024 la BT Arena, Cluj Napoca si reuneste artisti legende ale acelor vremuri.

Retro L'Amour, cluj24h.ro, știri din cluj

asfaltariConsiliul Judetean Cluj anunță faptul că, pe un tronson în lungime de aproximativ 20 de km, de-a lungul a două drumuri județene care se continuă – DJ 161G Sucutard–Chiriș și DJ 161K Chiriș–Mureșenii de Câmpie–Bărăi, lucrările de întreținere și îmbunătățire a infrastructurii rutiere se apropie în ritm alert de finalizare.

Întrucât ne dorim o dezvoltare echilibrată a întregului județ, în această perioadă  derulăm o serie de lucrări care vizează îmbunătățirea condițiilor de circulație pe drumurile județene din partea de est a acestuia. Astfel, după demararea lucrărilor de întreținere la drumul care tranzitează complexul de lacuri Țaga-Geaca, suntem foarte aproape de finalizarea unor alte două drumuri județene a căror importanță e dată de faptul că fac legătura între drumul județean DJ 109C pe direcția Gherla și drumul național DN 16 pe direcția Apahida”, a precizat domnul Alin Tișe, președintele Consiliului Județean Cluj.

Astfel, pe drumul județean DJ 161G Sucutard – Chiriș, pe o porțiune de 4,280 km au fost deja finalizate lucrările de reprofilare a drumului cu adaos de piatră spartă cu cilindrare, lucrările de întreținere continuând cu realizarea și curățarea mecanizată a șanțurilor.

În același timp, în ceea ce privește sectorul de 15,3 kilometri aferent drumului județean 161K Chiriș – Mureșenii de Câmpie – Bărăi, lucrările de adaos de piatră cu cilindrare au fost executate în proporție de 75%, acestea fiind precedate de acțiunile de reprofilare și nivelare a drumului cu autogredere.

asfaltari 2 asfaltari 1

Articole Noi

Tunsoare sau aranjat GRATUIT

La fiecare programare pentru vopsit sau decolorat, te așteaptă un cadou: tunsoarea sau aranjatul GRATUIT! 💇‍♀️💖 📞 Sună acum la 0754458985 pentru detalii și

vopsire gratuită cluj, allure clinique de beaute, cluj24h.ro, decolorare păr cluj, vopsire păr cluj