Lucrări de asfaltare pe drumul judeţean DJ 107N Someşu Rece – Gura Râşca

Retro L'Amour

un concert, o poveste de arta muzicala dedicat muzicii anilor ' 80' 90 si prezent care se desfasoara in data de 27 Iulie 2024 la BT Arena, Cluj Napoca si reuneste artisti legende ale acelor vremuri.

Retro L'Amour, cluj24h.ro, știri din cluj

somesu rece 4Profitând de condițiile meteo mai mult decât favorabile derulării acestor categorii de lucrări, Consiliul Județean Cluj continuă în ritm alert programul de investiții care vizează modernizarea şi reabilitarea infrastructurii rutiere a județului.

Astfel, în prezent se derulează lucrări de asfaltare pe drumul județean DJ 107N Someşu Rece – Gura Râșca. Aceste lucrări au loc după ce, în prealabil, au fost realizate casete pentru lărgirea părții carosabile, au fost executate șanțurile și, respectiv, a fost așternut primul strat de asfalt, cel de binder. În acest context, se preconizează ca în zilele următoare să aibă loc așternerea celui de-al doilea strat de asfalt, stratul de uzură.

Lucrările de reabilitare și modernizare a acestui drum județean au fost reluate în cursul lunii martie, scopul acestora reprezentându-l finalizarea investiției demarate anul trecut și care a constat în refacerea platformei de drum şi a stratului rutier pe o lungime de aproximativ 6 kilometri, de la fundaţie până la aşternerea celor două covoare de asfalt. Proiectul în ansamblu vizează un tronson de drum în lungime de peste 7,5 kilometri, mai exact între kilometrul 28+612 şi kilometrul 36+200.

Mă bucură faptul că, în cel mai scurt timp, un nou tronson de drum din zona montană a județului va fi pe deplin reabilitat și modernizat, cu toate avantajele ce decurg de aici în ceea ce privește dezvoltarea turistică și economică a întregii zone. Totodată, îi anunț pe această cale pe clujeni că numeroase alte drumuri de pe întreg teritoriul județului vor intra în reparații începând chiar cu zilele următoare, astfel încât până la sfârșitul anului să putem contabiliza un număr cât mai mare de tronsoane care au beneficiat, după caz, de lucrări de întreținere sau de modernizare” a declarat președintele Consiliului Județean Cluj, domnul Alin Tișe.

Până la finalizarea proiectului, lucrările vor continua în acelaşi ritm şi mod pentru asigurarea frontului de lucru, respectiv prin realizarea de casete pentru lărgirea părţii carosabile şi aşternerea celor două straturi de covor asfaltic.

Biroul de presă

3 aprilie 2017

somesu rece somesu rece 4 somesu rece 3

somesu rece 2 somesu rece 1

1 COMENTARIU

  1. M-as bucura enorm de mult daca aceste lucrari vor continua pana in Gilau …respectiv str somesul rece . Practic nu mai fac fata gropilor si noroiului de pe carosabil care de cate ori ploua , masinile care trec mi-il arunca pe casa , pe giamuri ..si mai mult de atat a reusit sa- mi rugineasca portile facute de numai 3 ani .

Comentariile sunt închise.

Articole Noi

Tunsoare sau aranjat GRATUIT

La fiecare programare pentru vopsit sau decolorat, te așteaptă un cadou: tunsoarea sau aranjatul GRATUIT! 💇‍♀️💖 📞 Sună acum la 0754458985 pentru detalii și

vopsire gratuită cluj, allure clinique de beaute, cluj24h.ro, decolorare păr cluj, vopsire păr cluj