Floreşti: Locuitorii din Colonia de Sub Deal vor avea punte nouă şi iluminată

Retro L'Amour

un concert, o poveste de arta muzicala dedicat muzicii anilor ' 80' 90 si prezent care se desfasoara in data de 27 Iulie 2024 la BT Arena, Cluj Napoca si reuneste artisti legende ale acelor vremuri.

Retro L'Amour, cluj24h.ro, știri din cluj

consiliu local psdConsilierii locali din Floreşti au aprobat, astăzi proiectul ce presupunea repararea şi iluminarea punţii pe care locuitorii din Colonia de Sub Deal sunt nevoiţi să o treacă zilnic pentru a ajunge la casele lor. Consilierul local din partea PNL, Tatiana Hinteuar n-a fost prea darnică de ziua ei şi votat împotriva acestei investiţii.

Conform proiectului şi după estimările făcute, această investiţie s-ar ridica la suma de 26.802,37. Comisiile au avizat favorabil acest proiect, însă consilierul local din partea PDL, Nicolae Oltean a cerut ca suma să nu fie trecută în procesul verbal pentru că lucrările ar putea costa mai mult.

Consilierul PSD, Maja Ioan  (n.red. din a cărui iniţiativă a venit proiectul de hotărâre) a spus clar şi răspicat că dacă lucrările vor costa mai mult „eu plătesc diferenţa”.

„Eu nu vă înţeleg. Treceţi un leu, nu contează, nu treceţi deloc. Este un ataşament cu cantităţile de lucrări, alea să le citească. Nu treceţi, eu am făcut o estimare”, a adăugat Maja Ioan.

La rândul său, consilierul PDL a spus: „Eu nu am contestat estimarea dumneavoastră, aţi văzut. Am zis să se facă selecţie de oferte şi poate că suma aia…Poate că lucrarea finală va avea o altă sumă, poate mai mică”.

Enervat de iniţiativa consilierilor PSD şi de o altă idee a unui consilier UDMR, într-o notă ironică şi fără să mai ţină cont de faptul că vine iarna iar puntea nu este iluminată, primarul comunei Floreşti le-a spus consilierilor: „Astăzi pot să vă spun că numărul de scânduri este complet pe punte şi puntea este funcţională. Vouă vi s-a pus pata. O să aibă ce să fure”.

Pe de altă parte, consilierul PNL, Laar Andras este de părere că suma estimată de consilierul PSD nu va ajunge pentru întreaga lucrare de reparare şi iluminare a punţii din Colonia de sub Deal.

Singurul consilier nepăsător faţă de locuitorii din zona Colonia de Sub Deal a fost consilierul PNL, Tatiana Hinteuar care s-a opus aprobării acestui proiect.

2 COMENTARII

Comentariile sunt închise.

Articole Noi

Tunsoare sau aranjat GRATUIT

La fiecare programare pentru vopsit sau decolorat, te așteaptă un cadou: tunsoarea sau aranjatul GRATUIT! 💇‍♀️💖 📞 Sună acum la 0754458985 pentru detalii și

vopsire gratuită cluj, allure clinique de beaute, cluj24h.ro, decolorare păr cluj, vopsire păr cluj