Locuitorii din Casele Micești ies la protest. Îi nemulțumește starea drumului comunal.

Retro L'Amour

un concert, o poveste de arta muzicala dedicat muzicii anilor ' 80' 90 si prezent care se desfasoara in data de 27 Iulie 2024 la BT Arena, Cluj Napoca si reuneste artisti legende ale acelor vremuri.

Retro L'Amour, cluj24h.ro, știri din cluj
Locuitorii din  Casele Micești ies la protest sâmbătă, pentru a atrage atenția autorităților asupra stării în care se află drumul din satul Casele Micești (comuna Feleacu). 
casele micesti 4Vă informăm asupra faptului că Asociația Casele Micești organizează în data 09.12.2017, sâmbătă, ora 13:00, un meeting de protest și de informare, prin care locuitorii Casele Micești (comuna Feleacu), aflată la 8 km de centrul Clujului, dorim să ne exprimăm public nemulțumirea față de nepasarea autorităților la condițiile deplorabile, în care se află drumul de acces către locuințe și serviciile dezăpezire, apă, canalizare, gaz, etc. Nu există asfalt iar drumul este impracticabil, accesul fiind foarte dificil pentru salvare, SMURD, pompieri sau poliție. Vă așteptăm în a ne susține demersul nostru pentru informarea și conștientizarea autorităților locale și regionale în subordinea cărora se află acest drum comunal (DC71), care face legatura între un drum național, respectiv european (E60) cu un drum județean (DJ107R), se arată în comunicatul transmis de Toma George Tothpal, Presedinte al Asociatiei Casele Micesti.
casele micesti 2casele micesti 3
casele micesti casele micesti 1

Articole Noi

Tunsoare sau aranjat GRATUIT

La fiecare programare pentru vopsit sau decolorat, te așteaptă un cadou: tunsoarea sau aranjatul GRATUIT! 💇‍♀️💖 📞 Sună acum la 0754458985 pentru detalii și

vopsire gratuită cluj, allure clinique de beaute, cluj24h.ro, decolorare păr cluj, vopsire păr cluj