Locuitorii din 4 sate au protestat azi pentru starea a 2 drumuri judeţene.

Retro L'Amour

un concert, o poveste de arta muzicala dedicat muzicii anilor ' 80' 90 si prezent care se desfasoara in data de 27 Iulie 2024 la BT Arena, Cluj Napoca si reuneste artisti legende ale acelor vremuri.

Retro L'Amour, cluj24h.ro, știri din cluj
IMG_2721
Foto: http://gherla.tv/

Locuitorii din 4 sate au ieşit la protest astăzi, fiind sătui de starea drumurilor din localitatăţile lor. Mai exact, aproximativ 150 de cetăţeni din Ţaga, Geaca, Buza şi Sântioana au protestat, după cum relatează Gherla.TV.

Protestul a fost unul paşnic, iar participanţii s-au înarmat cu pancarte pe care aveau scrise diferite mesaje.

Aceştia au fost deranjaţi de  starea proastă a drumurilor judeţene 109C şi 172A, dar mai ales de promisiunile reprezentanţilor Consiliului Judeţean Cluj şi spun că se vor reîntâlni la un alt protest în 10 mai 2015 dacă nu se va rezolva nimic până atunci.

Alături de cetăţeni pe lângă doi primari ai Ţaga respectiv Buza, dar şi viceprimarul din Geaca a fost şi consilierul judeţean Mihai Seplecan. „Liberalul le-a promis sătenilor că în termen de maxim două săptămâni utilajele RADDPP Cluj îşi vor face apariţia pe drumul judeţean şi vor începe lucrările de reciclare şi asfaltare, exact aşa cum s-a întâmplat anul trecut la Fizeşu Gherlii. Seplecan a adăugat că deja au fost semnate contractele pentru executarea lucrărilor şi că se va asigura personal, alături de Mircea Avram directorul RADDPP Cluj, că în cel mai scurt timp drumul judeţean va fi reabilitat”, conform Gherla.TV.

 

Articole Noi

Tunsoare sau aranjat GRATUIT

La fiecare programare pentru vopsit sau decolorat, te așteaptă un cadou: tunsoarea sau aranjatul GRATUIT! 💇‍♀️💖 📞 Sună acum la 0754458985 pentru detalii și

vopsire gratuită cluj, allure clinique de beaute, cluj24h.ro, decolorare păr cluj, vopsire păr cluj