Cluj24h.ro

duminică, septembrie 19, 2021
AcasăDin JudețLocuitorii comunei Țaga vor beneficia de gaze naturale.

Locuitorii comunei Țaga vor beneficia de gaze naturale.

Foto: Arhiva cluj24h.ro
Foto: Arhiva cluj24h.ro

Locuitorii comunei Țaga vor beneficia, în curând, de gaze naturale.

Consiliul Județean Cluj a emis autorizația de construire în vederea executării lucrărilor de extindere a rețelei de gaze naturale în cele patru sate aparținătoare ale comunei Țaga: Sântioana, Sântejude, Sântejude-Vale și Năsal.

             Alin Tișe, președintele Consiliului Județean Cluj: „Introducerea gazului în comuna Țaga va spori, în mod cert, atractivitatea investițională și turistică a zonei, cunoscută atât pentru salba de lacuri piscicole cât și pentru brânzeturile tradiționale fabricate aici”.

             Proiectul prevede extinderea rețelei de gaze naturale existente în reședința de comună, Țaga, atât înspre est, în satul Năsal, cât și pe direcția nord-vest în localitățile Sântioana, Sântejude și Sântejude-Vale.

Noul sistem de distribuție a gazelor naturale se va întinde, astfel, pe o lungime de aproape 37 de km și va cuprinde racorduri la toți consumatorii care și-au exprimat dorința.

În valoare totală de 21,5 milioane de lei, investiția va fi realizată de Primăria comunei Țaga, atât din fonduri europene cât și cu finanțare de la bugetul local.

Introducerea gazelor naturale în comuna Țaga va spori considerabil gradul de confort și nivelul de trai al locuitorilor din cele patru sate și va crea, totodată, posibilitatea diversificării activităților comerciale precum și a atragerii de noi investiții.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

POPULARE