Liviu Pop: Prin formarea Agenției Naționale pentru Inspecția Muncii și Securitate Socială se întărește controlul în munca nedeclarată

Retro L'Amour

un concert, o poveste de arta muzicala dedicat muzicii anilor ' 80' 90 si prezent care se desfasoara in data de 27 Iulie 2024 la BT Arena, Cluj Napoca si reuneste artisti legende ale acelor vremuri.

Retro L'Amour, cluj24h.ro, știri din cluj
liviu marian pop facebook
Sursă foto:www.facebook.com

Ministrul  delegat pentru Dialog Social,  Liviu Pop, a declarat,  joi,  că prin formarea Agenției Naționale pentru Inspecția Muncii și Securitate Socială se întărește actul de control cu privire la munca nedeclarată, cu impact pe zona socială.

“Inspecţia Muncii şi Agenţia Naţională pentru Plăţi şi Inspecţie Socială vor fi desfiinţate, în 15 zile de la data intrării în vigoare a Hotărârii Guvernului. În locul acestora va fi formată, prin comasare, o structură unică,  denumită  Agenţia  Naţională  pentru  Inspecţia  Muncii  şi Securitate Socială.  Decizia  Guvernului  a  fost  publicată  în  Monitorul Oficial. Prin acest demers se întărește activitatea de control pe munca nedeclarată și pe plățile sociale”, a declarat Liviu Pop.

Ministrul delegat pentru Dialog Social a subliniat că este vorba doar despre  o reorganizare,  iar  angajații  nu-și  vor  pierde posturile.“Râmâne aceeași organigramă, nu pleacă nimeni acasă”, a subliniat ministrul delegat pentru Dialog Social.

Totodată,  Guvernul  a  decis  înfiinţarea  Autorităţii  Naţionale  pentru Persoanele  cu  Dizabilităţi,  prin  preluarea  activităţii  din domeniul protecției persoanelor cu dizabilități de la Ministerul Muncii, Familiei, Protecției  Sociale  și  Persoanelor  Vârstnice. Finanțarea Autorității Naționale pentru Persoanele cu Dizabilități se asigură de la bugetul destat,  prin  bugetul  Ministerului  Muncii, Familiei, Protecției  Sociale  și Persoanelor Vârstnice.

Articole Noi

Tunsoare sau aranjat GRATUIT

La fiecare programare pentru vopsit sau decolorat, te așteaptă un cadou: tunsoarea sau aranjatul GRATUIT! 💇‍♀️💖 📞 Sună acum la 0754458985 pentru detalii și

vopsire gratuită cluj, allure clinique de beaute, cluj24h.ro, decolorare păr cluj, vopsire păr cluj