Noi demersuri pentru creșterea siguranței pacienților Spitalului de Pneumoftiziologie.

Retro L'Amour

un concert, o poveste de arta muzicala dedicat muzicii anilor ' 80' 90 si prezent care se desfasoara in data de 27 Iulie 2024 la BT Arena, Cluj Napoca si reuneste artisti legende ale acelor vremuri.

Retro L'Amour, cluj24h.ro, știri din cluj

Licitație pentru Spitalul de Pneumoftiziologie: Consiliul Județean Cluj face noi demersuri pentru creșterea siguranței pacienților Spitalului de Pneumoftiziologie.

Consiliul Județean Cluj a publicat în S.E.A.P. (Sistemul Electronic de Achiziții Publice) anunțul.

Acesta privește achiziționarea serviciilor de proiectare și execuție a lucrărilor de modernizare a infrastructurii:

de fluide medicale,

electrice,

de ventilare și

tratare a aerului la Spitalul de Pneumoftiziologie.

Licitație pentru Spitalul de Pneumoftiziologie în cadrul proiectului cu finanțare europeană.

Valoarea estimată a lucrărilor este de 8.231.341 de lei, fără T.V.A. Lucrările vor avea loc în cadrul proiectului cu finanțare europeană (SMIS 152601).

Instituția sanitară este aflată în subordinea forului administrativ județean. 

Proiectul în discuție este unul câștigat de Consiliul Județean și care urmărește:

„Creșterea siguranței pacienților Spitalului Clinic de Pneumoftiziologie Leon Daniello din Cluj-Napoca”.

Alin Tișe, președintele Consiliului Județean Cluj:

 „Întreprindem toate demersurile necesare pentru ca infrastructura spitalicească să facă față tuturor provocărilor și exigențelor.

Ne dorim ca pacienții din spitalele noastre să beneficieze de cele mai bune servicii medicale, în condiții de maximă siguranță și confort.”

Principalul scop al investiției este acela de a îmbunătăți calitatea mediului spitalicesc, a infrastructurii unității medicale și a aerului pe care îl respiră persoanele spitalizate și personalul medical și auxiliar, precum și de a asigura acestora un grad sporit de siguranță.

Termenul limită pentru depunerea ofertelor este data de 24 iunie a.c., ora 15.00, criteriul de atribuire fiind „cel mai bun raport calitate-preț”.

Despre Spitalul Clinic de Pneumoftiziologie.

Spitalul Clinic de Pneumoftiziologie Leon Daniello Cluj-Napoca are în dotare următoarele echipamente și aparate medicale:

aparatură de radiodiagnostic și imagistică medicală,

instrumentele și echipamentele necesare pentru efectuarea analizelor medicale de hematologie, biochimie, precum şi, după caz, microbiologie, imunologie şi/sau toxicologie.

În Spitalul Clinic de Pneumoftiziologie Leon Daniello se desfașoară activități de învăţământ şi cercetare ştiinţifico-medicală și de educație medicală continuă.

Totul, în conformitate cu prevederile regulamentului de organizare și funcţionare al acestuia, aprobat prin ordin al ministrului sănătăţii.

Citește mai multe din „Sănătate/Stil de viață”.

1 COMENTARIU

Comentariile sunt închise.

Articole Noi

Tunsoare sau aranjat GRATUIT

La fiecare programare pentru vopsit sau decolorat, te așteaptă un cadou: tunsoarea sau aranjatul GRATUIT! 💇‍♀️💖 📞 Sună acum la 0754458985 pentru detalii și

vopsire gratuită cluj, allure clinique de beaute, cluj24h.ro, decolorare păr cluj, vopsire păr cluj