Lapusan si Cristea (PSD Cluj) raspund în bloc dreptei!

Retro L'Amour

un concert, o poveste de arta muzicala dedicat muzicii anilor ' 80' 90 si prezent care se desfasoara in data de 27 Iulie 2024 la BT Arena, Cluj Napoca si reuneste artisti legende ale acelor vremuri.

Retro L'Amour, cluj24h.ro, știri din cluj

psd clujPreședintele PSD Cluj i-a răspuns eurodeputatului Daniel Buda, care declara că PSD nu se ocupă de autostrăzile din Transilvania, pe când Aurelia Cristea i-a sugerat Elenei Udrea să spună adevărul până la capăt procurorilor, despre faptele de corupție ale fostei conduceri PDL. Astfel dis de dimineață, Lăpușan anunța că guvernul Ponta „se ține de cuvânt și mai face un pas în dezvoltarea infrastructurii din Transilvania și județul Cluj, prin finalizarea procedurii de licitaţie privind atribuirea contractelor aferente autostrăzii Câmpia Turzii – Ogra – Târgu Mureş, proiectele având ca sursă de finanţare fondurile europene nerambursabile”. „Zona Turda – Câmpia Turzii va deveni un nod de autostrăzi în inima Transilvaniei, autostrăzile Turda-Sebeș și Transilvania tranzitând-o.

Cu siguranță avem parte de unul dintre cele mai serioase proiecte guvernamentale de dezvoltare a infrastructurii de după Revoluția din 1989, având în vedere cei peste 230 de km de autostradă inaugurați în ultimii doi ani, lucrările din prezent, cât și asigurarea de finanțare pentru viitoarele proiecte” mai completa președintele PSD Cluj.

După câteva minute, pe blogul personal, liderul social-democraților clujeni de la municipiu, deputatul Aurelia Cristea i-a cerut deputatului PMP, Elena Udrea să denunțe corupții din fostul PD, PDL și să spună întreg adevărul, într-o postare pe blogul personal. „S-au împlinit două luni de când aștept ca „moralista” Elena Udrea, fost candidat la președinție, potențial garant al statului de drept, să meargă la DNA să îi denunțe pe foștii ei colegi de Guvern, pe toți cei despre care știe că au încălcat legea.

Pe 26 noiembrie 2014, într-un interviu la Adevărul Live, Elena Udrea declara că, în perioada când era în Guvernul Boc, a semnalat colegilor din Executiv și din partid (PDL) nereguli la Agenţia Naţională pentru Restituirea Proprietăţilor, dar că nu a fost ascultată. Acum asistăm la alte informaţii care “răsar” din dosarul Microsoft şi în care apar numele colegilor ei, Vasile Blaga, Roberta Anastase, Adriean Videanu, Radu Berceanu şi al fostului primar Emil Boc, numele fiind vehiculate ca beneficiari ai mitei pentru finanţarea PDL. Îi recomand să înceapă prin a cere audiență unui procuror, sunt convinsă că va fi interesat de ce are de zis, iar, în schimb, Elena Udrea ar putea primi clemență din partea justiției, poate chiar libertatea pe care atât de mult a invidiat-o la domnul Gabriel Sandu… Fac apel la doamna Udrea ca, măcar în ceasul al 12-lea, să se ducă la DNA, să spuna OFICIAL acele lucruri pe care le-a tot “scăpat”, trunchiat, în spatiul public! Să spună întreg adevărul, pentru a contribui la deparazitarea societăţii româneşti, a mediului economic si a clasei politice de reţele de tip mafiot create de guvernarea Băsescu-Boc!” scria Aurelia Cristea pe blogul personal.

Articole Noi

Tunsoare sau aranjat GRATUIT

La fiecare programare pentru vopsit sau decolorat, te așteaptă un cadou: tunsoarea sau aranjatul GRATUIT! 💇‍♀️💖 📞 Sună acum la 0754458985 pentru detalii și

vopsire gratuită cluj, allure clinique de beaute, cluj24h.ro, decolorare păr cluj, vopsire păr cluj