Lansare “Calendarul meu obraznic 2016”, calendar literar ilustrat bilingv

Retro L'Amour

un concert, o poveste de arta muzicala dedicat muzicii anilor ' 80' 90 si prezent care se desfasoara in data de 27 Iulie 2024 la BT Arena, Cluj Napoca si reuneste artisti legende ale acelor vremuri.

Retro L'Amour, cluj24h.ro, știri din cluj

3 Calendar literar ilustrat umoristic12 februarie 2016. Ilustratoarea Cristina Mureșan-Toth lansează “Calendarul meu obraznic 2016”, un calendar literar ilustrat umoristic, bilingv, cu “tentă” retro. Lansarea are loc sâmbătă, 13 februarie, de la ora 13.00, la Librăria Diverta-Hubertus, B-dul 21 Decembrie 1989, nr. 22, Cluj-Napoca.

Publicația, disponibilă în limbile română și engleză, este cu și despre femei cochete, amuzante, obraznice și fiecărei luni a anului îi este dedicată o poezie amuzantă, ironică și o ilustrație.

Amuzante, duioase, teatrale, astfel sunt femeile care populează “Calendarul meu obraznic 2016”, și și-au scos buclele la lumină din dragostea inepuizabilă a autoarei pentru cuvânt și ilustrație.

“Vă doresc să regăsiți, mai mult decât femeia din calendar care să vi se potrivească, femeia din voi, care să se potrivească cu dorințele sufletului vostru. Să fiți una singură: liberă, puternică, pătimașă, năucitor de frumoasă și, dacă asta înseamnă să vă urmați îndrăzneț visele, de ce nu, chiar și… obraznică!”, este de părere ilustratoarea.

1 Calendarul meu obraznic 2016 2 InvitațieÎn cadrul lansării vor lua cuvântul Raluca Mureșan, psiholog și Coach NLP, Duiliu Crișan, expert grafică şi pictură Şcoala Populară de Arte Cluj și Emil Moldovan, jurnalist.

Cristina Mureșan-Toth este ilustrator, până în prezent a ilustrat volume de dezvoltare personală și literatură pentru copii, cum ar fi: „Entuziasm, Dumnezeu din interior” de Raluca Mureșan, „Fluierul Iubirii” de Genoveva Munteanu și „Aventura voioșiei” de Ada Balag. Cristina este autor și ilustrator al cărții “Din lumea celor care ne cuvântă”, un volum de spiritualitate umoristică ce conține șaizeci de ilustrații haioase și ce urmează să fie lansat în curând.

 

Articole Noi

Tunsoare sau aranjat GRATUIT

La fiecare programare pentru vopsit sau decolorat, te așteaptă un cadou: tunsoarea sau aranjatul GRATUIT! 💇‍♀️💖 📞 Sună acum la 0754458985 pentru detalii și

vopsire gratuită cluj, allure clinique de beaute, cluj24h.ro, decolorare păr cluj, vopsire păr cluj