La Florești se lucrează intens la drumul de legătură, din nou! Afară ninge…

Retro L'Amour

un concert, o poveste de arta muzicala dedicat muzicii anilor ' 80' 90 si prezent care se desfasoara in data de 27 Iulie 2024 la BT Arena, Cluj Napoca si reuneste artisti legende ale acelor vremuri.

Retro L'Amour, cluj24h.ro, știri din cluj
Foto: Arhiva
Foto: Arhiva

Primăria comunei Florești vine să ne spună, din nou, cât de harnică este în ce privește realizarea obiectivului de investiții „Drum de legătură Sud” și ne aduce la cunoștință că lucrările sunt în plină desfășurare. Nu au nicio importanță condițiile meteo, se lucreaza intens. De câte ori ați mai auzit asta, floreșteni? Cu siguranță, atât de des (dacă este să luăm cronologic toate declarațiile și comunicatele) încât ați ajuns să vă intre pe o ureche și să vă iasă pe cealaltă. Iată ce spune Primăria Florești:  

Lucrările la Drumul de Legătură Sud Florești sunt în plină desfășurare. Astfel se execută ample lucrări de infrastructură, inclusiv poziționare / extindere / reabilitare sistem de canalizare, iluminat public pe coridorul Drumului, lucrări necesare pentru un plus de confort floreștenilor din zonele locuite adiacente tarseului Drumului. În aceste condiții, accesul spre / dinspre o serie de zone precum str. Răzoare – Lăcrămiarelor – Narciselor este îngreunat în această perioadă. Administrația publică locală floreșteană înțelege situația cu care se confruntă locuitorii din zonă, dar realizarea unei lucrări de anvergură precum cea amintită anterior nu se poate realiza fără o serie de inconveniente. Intervenția administrației locale în amenajarea traseului Drumului de Legătură este exclusă, întregul amplasament fiind predat executantului investiției. În perioada imediat următoare se va asigura o serie de căi de acces mai facile spre / dinspre zonele amintite. De asemenea, administrația publică locală floreșteană este în permanent contact cu executantul lucrării, astfel ca disconfortul populației din zonă să fie cât mai redus. Reamintim în acest context faptul că Drumul de Legătură Sud Florești va avea o lungime de aproximativ 2,7 kilometri. Drumul de ocolire a fost proiectat să aibă 11 podețe și 2 poduri, precum și două girații și 3 intersecții. Vor fi incluse și două bretele de legătură cu DN1, una în zona Metro și una în zona Vivo. Carosabilul va fi de 2 x 3,5 metri. De asememenea, un trotuar va avea 1,5 metri, iar pe cealaltă parte va fi inclusă și o pistă de biciclete, lățimea ansamblului trotuar – pistă de biciclete fiind de 2 metri. Finanțarea este asigurată de la bugetul local al comunei Florești, printr-o linie de finanțare de peste 47,6 milioane de lei, se arată în comunicatul transmis.

1 COMENTARIU

Comentariile sunt închise.

Articole Noi

Tunsoare sau aranjat GRATUIT

La fiecare programare pentru vopsit sau decolorat, te așteaptă un cadou: tunsoarea sau aranjatul GRATUIT! 💇‍♀️💖 📞 Sună acum la 0754458985 pentru detalii și

vopsire gratuită cluj, allure clinique de beaute, cluj24h.ro, decolorare păr cluj, vopsire păr cluj