La Floreşti se găsesc terenuri pentru parcuri doar în campanie

Retro L'Amour

un concert, o poveste de arta muzicala dedicat muzicii anilor ' 80' 90 si prezent care se desfasoara in data de 27 Iulie 2024 la BT Arena, Cluj Napoca si reuneste artisti legende ale acelor vremuri.

Retro L'Amour, cluj24h.ro, știri din cluj

1957648_517784638366561_2554024802315385747_oFloreşti este comuna unde copiii se joacă în parcările amenajate în ansamblurile de locuinţe, printre maşini, pe jos. Locurile de joacă pentru copii la Floreşti au fost mereu o necesitate  mai ales că acum comuna este plină de copii, însă este foarte interesant cum în campaniile electorale se găsesc toate resursele necesare de a construi parcuri, dar cu porţia/campanie în funcţie de necesităţile partidului aflat la conducerea administraţiei locale şi mai ales de la „boom-ul” imobiliar când s-au mutat aici mulţi tineri.

Putem face o comparaţie între fostul primar şi actualul primar. Ne amintim clar că la fel spunea şi fostul primar când mămicile cereau parcuri pentru copii: „Nu avem teren, asta e problema cea mai mare. Găsiţi teren şi facem parc”. Actualul primar spunea la fel înainte de campanie şi în anii trecuţi.

Se pare totuşi că aceste campanii fac minuni. Când primar era Ioachim Vancea, citeam cu toţii cum de aproape un mandat stăteau modulele pentru parcuri în depozit, dar când a fost în faţa alegerilor din 2012 şi era deja cu un picior în groapă a găsit brusc 3 locaţii unde au fost construite locuri de joacă pentru copii. A reuşit să găsească teren privat pe care să facă cele 3 parcuri (2 în zona străzii Eroilor şi 1  în zona Muzeul Apei). Bucurie mare pe capul mămicilor, dar parcurile s-au distrus şi n-a mai investit nimeni să le repare, să le reamenajeze, să le întreţină.

parcDe altfel, ne amintim cu zâmbetul pe buze cum înainte de alegeri Floreştiul era plin de afişe cu un parc şi desigur, imaginea unor membri PDL, parc ce urma să fie construit în locul fermei de pui. Bineînţeles că nu a crezut nimeni.

Astăzi, parcă se repetă ” povestea” comunei noastre. Mămicile au continuat să ceară parcuri de joacă, dar s-au lovit de acelaşi răspuns. Nu este teren.  Desigur, campaniile electorale merg mână în mână cu locurile de joacă aşa că şi-au dat întâlnire la Floreşti şi primul parc a părut în zona străzii Someşului. O altă mare bucurie a celor mici şi asta nu o contestă nimeni şi cu atât mai puţin pozele de pe grupurile unui site de socializare. Un parc despre care  nimeni nu ştie cine l-a făcut (ne referim la firmă), cât a costat şi niciun altfel de detaliu nu a fost oferit, că ce mai contează? Era o mare necesitate şi cu siguranţă nu pune nimeni întrebări.

„Superoferta” nu s-a încheiat se vorbeşte deja că va apărea un alt parc în zona Cetatea Fetei, lucru pentru care încă presa nu a primit un comunicat de laudă.

Prin urmare este foarte interesant să vedem cum ambii primari s-au folosit de marea nevoie a comiunităţii floreştene, dar să vedem acum dacă acest lucru va fi favorabil pentru actualul primar căci pentru fostul, n-a fost şi asta pentru că cetăţenii văd mai mult decât un loc de joacă pentru copii.

Sursă foto: www.facebook.com

Articole Noi

Tunsoare sau aranjat GRATUIT

La fiecare programare pentru vopsit sau decolorat, te așteaptă un cadou: tunsoarea sau aranjatul GRATUIT! 💇‍♀️💖 📞 Sună acum la 0754458985 pentru detalii și

vopsire gratuită cluj, allure clinique de beaute, cluj24h.ro, decolorare păr cluj, vopsire păr cluj