La Florești protocolul PNL- UDMR nu a fost respectat. Floreștiul este condus de PNL.

consilieri udmrDeși PNL și UDMR au semnat un protocol, la Florești acesta nu a fost respectat. Nu știm deocamdată ce se va întâmpla în acest sens pentru că UDMR se aștepta să aibă viceprimar la Florești și va trebui să se prezinte cu o poziție oficială însă până atunci un lucru este cert. PNL conduce Floreștiul. 

La ședința de constituire a Consiliului Local Floresti a fost prezent și Csoma Botond, președintele UDMR Cluj cel mai probabil pentru a se asigura că va fi respectat protocolul, lucru ce nu s-a întâmplat.

Mai exact, conform voturilor Pivariu Bogdan (PNL) a obținut 12 voturi și Albert Zoltan (UDMR) doar 7. Cu siguranță decizia asta nu este pe placul celor de la UDMR iar contactat telefonic, Csoma Botond nu a făcut deocamdată o declarație urmînd să se consulte și cu Biroul Permanent al UDRM.

„Așa este, nu a fost respectat protocolul dar vom veni cu o poziție oficială. Nu pot să spun eu până nu ne consultăm și cu Biroul Permanent”, ne-a declarat Csoma Botond.

UDMR va avea săptămâna aceasta o ședință a Biroului Permanent, probabil undeva pe miercuri sau joi și va trebui să se gândească ce vor face în privința acestui protocol căci la Florești, PNL a dat dovadă de lipsă de onoare și de cuvânt.

Vom reveni cu poziția oficială a UDMR când aceasta va fi pusă la dispoziția opiniei publice.

Dacă privim situația în amănunt și mai ales de interes față de cetățeni, date fiind voturile de astăzi se poate constata că unii din partidele (excluzând PNL – 8 consilieri) care au purtat discuții intense pentru a face alianțe astfel încât să formeze o majoritate împotriva PNL au votat astăzi, propunerea PNL.

2 COMENTARII

  1. Ca jurnalist aveti datoria sa relatati facte si NU sa influentati citittori cu opiinia dvs personala!
    Asta mai aveti inca de invatat fiindca acest fel de jurnalism este neprofesional si de 2 lei!

  2. Stimata doamna Carina, ca jurnalist imi cunosc foarte bine atributiile. In articol nu mi-am exprimat parerea personala ci faptele asa cum s-au petrecut. Probabil ca va place relatarea unui alt ziar ca a spus cum ca Domnul Botond l-ar fi amenintat pe un consilier UDMR, asta desi jurnalistul acelui ziar se afla in spatele meu de partea opusa salii si respectiv locului in care statea Csoma Botond. Eu nu inventez astfel de povesti, probabil acel jurnalist a auzit ceva telepatic. In plus nu mi-am dat cu parerea nici despre cine sunt partidele care ar fi votat candidatul PNL in ciuda faptului ca acelasi ziar de casa a avut curajul sa faca asta. Lucru ce se pare ca nu va deranjeaza, caci voturile erau secrete si nimeni nu a intrat cu cel care voteaza in cabina sa poata spune cu cine a votat. Daca vreti sa scriu lucuri cum va place dvs sau altora sa citeasca in functie de preferintele politice, nu se va intampla. Va multumesc ca cititi CLuj24h.ro

Comentariile sunt închise.

Articole Noi