La Cluj-Napoca s-a auzit în premieră imnul Școlii de bani pe roți

Retro L'Amour

un concert, o poveste de arta muzicala dedicat muzicii anilor ' 80' 90 si prezent care se desfasoara in data de 27 Iulie 2024 la BT Arena, Cluj Napoca si reuneste artisti legende ale acelor vremuri.

Retro L'Amour, cluj24h.ro, știri din cluj

Scoala de bani pe roti_Cluj1 Primul program itinerant de educație financiară interactivă din România, Școala de bani pe Roți, este la Cluj-Napoca, unde va staționa până pe 12 iunie
 Pe 7 iunie, cei mici au avut parte de un concert special, susținut de Iuliana Beregoi și Andra Gogan
 Cu această ocazie, copiii au ascultat în premieră imnul Școlii de bani pe roți, interpretat de Psihotrop, care a făcut freestyle cu obiecte primite din public
 Atelierele gratuite de educație financiară adresate copiilor cu vârste între 7 și 14 ani se desfășoară într-un camion ultra modern numit FLiP, a cărui cabină se transformă într-o sală de curs

Scoala de bani pe roti_Cluj2

Prezența camionului FLiP la Cluj – Napoca, pe platoul Cluj Arena, a însemnat multă distracție și tot atâta voie bună pentru cei mici. Sute de copii s-au bucurat de un concert extraordinar susținut de Iuliana Beregoi și Andra Gogan. Mai mult, aceștia au ascultat în premieră imnul Școlii de bani pe roți, compus și interpretat de artistul hip-hop Psihotrop, care a făcut și un show de freestyle cu obiecte primite de la public. În plus, toți copiii prezenți la eveniment au testat tatuajele semipermanente și înghețata azotică puse la dispoziție gratuit, lângă camionul FliP.

Cel mai extins program itinerant de educație financiară pentru copii din România, Școala de bani pe Roți se va afla la Cluj-Napoca până pe 12 iunie. Atelierele de educație financiară prin joacă se desfășoară
zilnic, de la 08:15 la 18:00, iar înscrierile sunt gratuite. Școlile din acest oraș și din localitățile conexe se
pot înscrie în intervalele orare 8:15 – 9:45, 10:00 – 11:30, 12:00 – 13:30, 14:00 – 15:30, 16:00 – 17:30 și
18:00 -19:30. Cei interesați pot accesa pagina https://www.scoaladebani.ro/peroti/.

Scoala de bani pe roti_Cluj3

Proiectul de educație financiară îi învață pe copiii între 7 și 14 ani cum circulă banii prin lume, cum să facă economii și cum să gestioneze un buget. Toate aceste informații le sunt transmise cu ajutorul unor jocuri desfășurate în cadrul atelierelor de educație financiară. Acestea au loc în camionul FLiP, special amenajat pentru a fi deopotrivă loc de joacă și sală de curs. Timp de 90 de minute, grupuri de câte 15 elevi sunt îndrumați de traineri specializați într-o călătorie în care vor descoperi noțiunile financiare de bază.

”Ne-am bucurat să îi cunoaștem pe copiii și adolescenții din Cluj și să le oferim ocazia de a cânta în premieră imnul Școlii de bani pe roți, alături de Psihotrop. Acest eveniment special sărbătorește succesul pe care l-a înregistrat FLiP. Vrem să educăm noi generații care să ia decizii financiare bine informate și ne dorim să facem asta oferindu-le o experiență distractivă, prin joacă. Concertul a fost încă un pas în această direcție”, a declarat Andreea Nicoleta Deliu, coordonatoarea proiectului Școala de bani.

În 2017, FLiP a parcurs aproape 10.000 de km și a ajuns în București, Constanța, Tulcea, Galați, Focșani, Bacău, Vaslui și Piatra Neamț. Peste 7000 de elevi din orașele în care a ajuns camionul au participat la atelierele gratuite de educație financiară într-un singur an. În 2018, camionul a ajuns în comunitățile din Iași, Botoșani, Suceava și Baia Mare. După Cluj-Napoca, următoarele destinații ale FLiP sunt Timișoara, Arad, Oradea, Deva, Alba Iulia și Sibiu.

Școala de bani pe Roți este un proiect realizat în parteneriat cu BCR Leasing și Fundația Vodafone România, reprezentând o componentă a programului național de educație financiară al BCR – Școala de bani, care se adresează copiilor, adolescenților și adulților. În ultimul an, peste 1000 de angajați ai BCR au devenit, în mod voluntar, profesori de educație financiară și au oferit, până acum, unui număr de 20.000 de români workshop-uri de educație financiară, în cadrul proiectului Școala de bani – ore de educație financiară pentru adulți.

Mai multe detalii despre înscrieri se pot obține accesând https://www.bcr.ro/ro/educatie-financiara

Psihotrop - Mihai Preda

Banca Comerciala Romana (BCR), membră a Erste Group, este cel mai important grup financiar din România, incluzând operaţiunile de bancă universală (retail, corporate & investment banking, trezorerie şi pieţe de capital), precum şi societăţile de profil de pe piaţa leasingului, pensiilor private si a băncilor de locuinţe. BCR este banca Nr.1 în România după valoarea activelor (14,8 mld EUR), banca Nr.1 după numărul de clienţi şi banca Nr.1 pe segmentele de economisire şi creditare. BCR este cel mai valoros brand financiar din România, după gradul de încredere al clienţilor şi după numărul celor pentru care BCR este principală instituţie cu care fac banking.

BCR oferă gama completă de produse şi servicii financiare prin intermediul unei reţele de 22 de centre de afaceri si 18 birouri mobile dedicate companiilor şi 514 unităţi retail localizate în majoritatea oraşelor din întreaga ţară cu peste 10.000 de locuitori.

BCR este banca Nr.1 din România pe piaţa tranzacţiilor bancare, clienţii BCR având la dispoziţie cea mai mare reţea naţională de ATM – peste 2.000 de bancomate şi POS – 15.200 de terminale pentru plată cu cardul la comercianţi, precum şi servicii complete de Internet banking, Mobile Banking, Phone-banking şi E-commerce.

* *

Erste Group este unul dintre principalii furnizori de servicii financiare din estul Uniunii Europene. 46.700 de angajați deservesc 15,9 milioane de clienți în cadrul a 2.700 de filiale din 7 țări (Austria, Republica Cehă, Slovacia, România, Ungaria, Croația, Serbia). La sfârșitul celui de-al treilea trimestru din 2016, Erste Group deținea active totale în valoare de 206,8 miliarde EUR, înregistra un profit net de 1,18 miliarde EUR, precum și un indice al capitalului comun de rangul 1 (Basel 3 implementat integral) la 13,2%.

Articole Noi

Tunsoare sau aranjat GRATUIT

La fiecare programare pentru vopsit sau decolorat, te așteaptă un cadou: tunsoarea sau aranjatul GRATUIT! 💇‍♀️💖 📞 Sună acum la 0754458985 pentru detalii și

vopsire gratuită cluj, allure clinique de beaute, cluj24h.ro, decolorare păr cluj, vopsire păr cluj