UPDATE: Tânărul a fost găsit! L-AŢI VĂZUT ? Tânăr de 20 de ani dispărut – a plecat de la domiciliu în 4 iulie și nu s-a mai întors.

Retro L'Amour

un concert, o poveste de arta muzicala dedicat muzicii anilor ' 80' 90 si prezent care se desfasoara in data de 27 Iulie 2024 la BT Arena, Cluj Napoca si reuneste artisti legende ale acelor vremuri.

Retro L'Amour, cluj24h.ro, știri din cluj

disparutUn tânăr, de 20 ani, din localitatea Cluj-Napoca, judeţul Cluj, a plecat de la domiciliu, din data de 4 iulie a.c., şi nu a mai revenit.

Dacă îl vedeţi, nu ezitaţi să apelaţi gratuit 112 pentru a anunţa imediat Poliţia! Poliţia a fost sesizată cu privire la faptul că, la data de 4 iulie a.c., MIHALY NORBERT, de 20 ani, aflându-se la plimbare în Parcul Mare, a plecat într-o direcţie necunoscută şi nu a mai revenit la domiciliu.

Semnalmentele persoanei dispărute :

SEMNALMENTE – înălţime 1,80 cm, greutate

75 kg, constituţie atletică, faţa ovală, ochi

albaştri, păr şaten închis;

ÎMBRĂCĂMINTE – la data plecării, purta o bluză cu glugă de culoare roşie, pantaloni tip blue jeans, pantofi sport de culoare albastră;

Cetăţenii care pot furniza orice informaţii despre persoana dispărută, sunt rugaţi să se adreseze celei mai apropiate unităţi de poliţie sau să apeleze gratuit numărul unic de urgenţă 112!

UPDATE: 

La data de 15 iulie a.c., MIHALY NORBERT, de 20 ani, din Cluj-Napoca, a fost depistat de către poliţişti pe raza localităţii Aleşd, din judeţul Bihor.

Acesta a fost încredinţat părinţilor de către poliţişti.

Mulţumim pentru colaborare şi pentru sprijinul acordat în vederea mediatizării dispariţiei.

Articole Noi

Tunsoare sau aranjat GRATUIT

La fiecare programare pentru vopsit sau decolorat, te așteaptă un cadou: tunsoarea sau aranjatul GRATUIT! 💇‍♀️💖 📞 Sună acum la 0754458985 pentru detalii și

vopsire gratuită cluj, allure clinique de beaute, cluj24h.ro, decolorare păr cluj, vopsire păr cluj