KIDSLAND TOTTO SPACE DIN IULIUS MALL CLUJ TE TRIMITE ÎNTR-UN WEEK-END LA SCHI

Retro L'Amour

un concert, o poveste de arta muzicala dedicat muzicii anilor ' 80' 90 si prezent care se desfasoara in data de 27 Iulie 2024 la BT Arena, Cluj Napoca si reuneste artisti legende ale acelor vremuri.

Retro L'Amour, cluj24h.ro, știri din cluj

KidsLand Totto Space Iulius Mall ClujÎn această iarnă, Totto te scoate pe pârtie! Joaca şi buna dispoziţie a copiilor va fi răsplătită cu premii care încurajează sportul şi petrecerea timpului în familie. Cei care participă la campanie pot câştiga premii speciale: un week-end la schi împreună cu părinţii, un abonament la înot sau un ghiozdan pentru expediţii.

Îndrăgitul loc de joacă al prichindeilor, Kidsland Totto Space din Iulius Mall Cluj, se pregăteşte de distracţia pentru iarnă. Până pe 20 decembrie 2015, copiii care îşi sărbătoresc ziua de naştere laKidsland Totto Space intră automat în tombola cu cele mai frumoase premii. Astfel, petrecerea alături de prieteni, în compania jocurilor preferate şi a activităţilor antrenante, le va aduce ştrengarilor posibilitatea de a continua distracţia la munte. Marele câştigător va fi desemnat prin tragere la sorţi, pe 20 decembrie, şi va putea petrece un week-end la schi, împreună cu părinţii, la Cavnic.Aniversarea îi va purta noroc, pentru că îi va oferi oportunitatea de a petrece un sfârşit de săptămână în familie, în peisajul de poveste al Maramureşului.

Lista premiilor pentru prichindeii care aleg să îşi invite amicii la Kidsland Totto Space de ziua lor continuă. Premiul al doilea va fi un abonament pentru trei luni la Aqua Swim Team, unde va beneficia şi de un antrenor de înot, iar ocupantul locului trei va primi un ghiozdan de la Ecco, ideal pentru expediţii. În plus, îndrăgitul prieten al copiilor, mascota Totto, a pregătit cadouri pentru toţi participanţii, pentru ca joaca să rămână principala lor activitate.

 

 

Articole Noi

Tunsoare sau aranjat GRATUIT

La fiecare programare pentru vopsit sau decolorat, te așteaptă un cadou: tunsoarea sau aranjatul GRATUIT! 💇‍♀️💖 📞 Sună acum la 0754458985 pentru detalii și

vopsire gratuită cluj, allure clinique de beaute, cluj24h.ro, decolorare păr cluj, vopsire păr cluj