JOCURI PE TEME ECO ŞI TÂRG HANDMADE, ÎN WEEK-END, LA IULIUS MALL

Retro L'Amour

un concert, o poveste de arta muzicala dedicat muzicii anilor ' 80' 90 si prezent care se desfasoara in data de 27 Iulie 2024 la BT Arena, Cluj Napoca si reuneste artisti legende ale acelor vremuri.

Retro L'Amour, cluj24h.ro, știri din cluj

Iulius Parc 03Dacă se apropie sfârşitul de săptămână, atunci Iulius Mall Cluj le propune clienţilor săi noi evenimente deosebite: copiii se vor distra şi vor învăţa alături de Eco Clown, iar pasionaţii de obiecte unicat sunt aşteptaţi la Târgul Handmade.

Vineri, 14 august 2015, este o nouă zi distractivă pentru prichindei. Copiii sunt invitaţi de echipa Mini Reactor la evenimentul Eco Clown, episodul 2. De la ora 17.00, cei mai simpatici clovni vor fi prezenţi în Iulius Parc şi îi vor provoca pe năzdrăvani la cele mai inseresante şi interactive jocuri de grup, pe teme eco. Scopul acţiunii este de a familiariza publicul tânăr cu ideea de reciclare şi îngrijire a mediului înconjurător. Astfel, cei mici vor avea prilejul de a se juca alături de prietenii lor, dar şi de a învăţa cum să fie eco friendly. Evenimentul din Iulius Parc este organizat de Com`on Cluj-Napoca, Eco Clown şi Mini Reactor.

De vineri până duminică, parterul Iulius Mall va fi locul de întâlnire al artizanilor cu imaginaţie şi îndemânare. Toţi cei care îşi doresc să se accesorizeze cu bijuterii unicat sau care vor să găsească cadourile perfecte pentru cei dragi sunt aşteptaţi la Târgul Handmade. Obiecte inedite, realizate prin tehnici aparte de maeştrii lucrului manual, sunt propunerile pentru iubitorii articolelor handmade. Vor găsi coliere, cercei şi brăţări realizate din pietre preţioase şi semipreţioase, mărgele, fimo sau piele, genţi şi alte articole croşetate, obiecte decorative, cutii de bijuterii pictate prin tehnici neconvenţionale, ceasuri de perete, tablouri, articole decorative şi multe alte piese speciale.

Articole Noi

Tunsoare sau aranjat GRATUIT

La fiecare programare pentru vopsit sau decolorat, te așteaptă un cadou: tunsoarea sau aranjatul GRATUIT! 💇‍♀️💖 📞 Sună acum la 0754458985 pentru detalii și

vopsire gratuită cluj, allure clinique de beaute, cluj24h.ro, decolorare păr cluj, vopsire păr cluj