JOCURI ANTRENANTE, ATELIERE CREATIVE, ACTIVITĂȚI CAPTIVANTE ȘI PROIECȚII DE ANIMAȚII, PE 1 IUNIE, LA KIDDY FESTIVAL, DIN IULIUS PARC

Retro L'Amour

un concert, o poveste de arta muzicala dedicat muzicii anilor ' 80' 90 si prezent care se desfasoara in data de 27 Iulie 2024 la BT Arena, Cluj Napoca si reuneste artisti legende ale acelor vremuri.

Retro L'Amour, cluj24h.ro, știri din cluj

01Copii, părinți și bunici, sunteți pregătiți de distracție? Pe 1 iunie, petrecem de dimineață până seară, la Kiddy Festival, în Iulius Parc. Buna dispoziție va fi asigurată prin activități dintre cele mai captivante și antrenante, jocurile copilăriei, ateliere de creație și proiecții de animații în aer liber.

Pe 1 iunie, destinația prichindeilor și a tuturor celor care vor să-și amintească de bucuria copilăriei este Iulius Parc. Aici se va desfășura Kiddy Festival, un eveniment organizat deZiua Copilului, care le oferă năzdrăvanilor o zi de poveste, cu toate activitățile pe care le îndrăgesc. Vineri, Iulius Parc se va transforma într-un imens spațiu de joacă, unde ștrengarii se vor putea amuza în voie, alături de alți copii de vârsta lor. Kiddy Festival le propune o zi plină de surprize, pe cât de antrenante, pe atât de captivante. Participarea este gratuită, activitățile organizate fiind dedicate copiilor cu vârsta mai mare de trei ani.

02De la ora 12.00, ștrengarii vor putea participa la competiții sportive și haioase, precumfrisbee, badminton, minigolf și altele. Petrecerea va fi completată cu sesiuni de flash tattoos, iar cei care vor să își pună în valoare abilitățile de detectivi vor putea participa latreasure hunt. Puștii pasionați de mișcare vor învăța mai multe despre yoga for kids, iar cei cu spirit creativ și imaginație vor fi invitați la workshop-ul de confecționat zmee. Surprizele nu se opresc aici, pentru că agenda Kiddy Festival continuă și de la ora 21.00, cu proiecții de filme în aer liber. Va fi prilejul perfect pentru a încheia Ziua Copilului în compania personajelor preferate din animații, ale căror peripeții vor stârni hohote de râs.

Vino pe 1 iunie, în Iulius Parc, să te bucuri de surprizele Kiddy Festival!

Articole Noi

Tunsoare sau aranjat GRATUIT

La fiecare programare pentru vopsit sau decolorat, te așteaptă un cadou: tunsoarea sau aranjatul GRATUIT! 💇‍♀️💖 📞 Sună acum la 0754458985 pentru detalii și

vopsire gratuită cluj, allure clinique de beaute, cluj24h.ro, decolorare păr cluj, vopsire păr cluj