Iohannis dureros de cinic: „A fost nevoie să moară oameni pentru ca acestă demisie să se producă”.

Retro L'Amour

un concert, o poveste de arta muzicala dedicat muzicii anilor ' 80' 90 si prezent care se desfasoara in data de 27 Iulie 2024 la BT Arena, Cluj Napoca si reuneste artisti legende ale acelor vremuri.

Retro L'Amour, cluj24h.ro, știri din cluj
klaus iohannis
Sursă foto: www.facebook.com

Preşedintele ţării, Klaus Iohannis a făcut o declaraţie în această după-masă legată de demisia lui Ponta, dar cel mai probabil fără să îşi dea seama vreo clipă, a spus o propoziţie care îl descalifică total, a fost cât se poate de cinic. Iohannis a declarat astăzi că a fost nevoie să moară oameni pentru ca premierul şi guvernul pe care el nu-i doreşte să demisioneze.

„Această tragedie a atins nervul naţiunii. Aseară a fost cea mai potrivită manifestaţie în stradă pe care am văzut-o eu. A fost nevoie să moară oameni pentru ca acestă demisie să se producă”, a declarat preşedintele ţării.

După ce a trecut un an de când a tot cerut demisia lui Ponta şi a Guvernului, Iohannis vine în faţa poporului să spună că a fost nevoie de o tragedie în ţara noastră pentru ca cel pe care nu şi-l doreşte el la conducerea Guvernului să demisioneze.

Această declaraţie îi va face pe mulţi să se gândească la faptul că Klaus Iohannis a aşteptat această tragedie pentru a scăpa de Ponta. Mai ales că reprezentanţii PNL au încercat prin intermediul unor moţiuni de cenzură să îl dea jos pe premier şi nu au reuşit.

Mai mult, dacă asociem această declaraţie cu ipotezele ce circulă în mediul online cum că acel incendiu nu a fost întâmplător şi dacă ne gândim şi la manipularea politică ce s-a făcut în special în mediul online ne-am putea gândi la mai mult, desigur ar fi doar speculaţii.

Că doar au trecut mulţi ani până să aflăm că fostul Preşedinte, Traian Băsescu a fost implicat în răpirea unor jurnalişti români.

Klaus Iohannis a mai declarat că aşteaptă propunerea lui Victor Ponta de premier  interimar şi că va purta discuţii cu partidele politice pentru ca ulterior să numească un nou premier.

3 COMENTARII

  1. Vom avea stabilitate doar cu Basescu in fruntea guvernului, revenire asupra pensiilor nesimtite ………. Trebuie sa crestem stareaeconomica a natiuni, sa nu mai avem hoti printre guvernanti, legea aplicata uniform atat pentru opinca cat si pentru guvernant, asta inseamna stabilitate si prosperitate, respect intern si extern !

  2. Domnule Iohanis.Eu doresc guvern de tehnicieni.Nu mai vreau aceleasi fete politice care din’89 incoace au facut dezastru in Romania!Multumesc!

  3. Domnule Iohanis poporul va ales pt. A aduce Imbunatatiri tari nu pt. Ai da jos pe cei care nu vi dor iti in partid. De ce nu faceti cv.concret pt.Rominia.De cat sa stati toata ziua sa va certati cu restul partidelor mai bn.vati gandi ce e mai bun pt.tara.Ganditiva ca peste Cativa ani se vor face dinou alegeri iar poporul roman nu va mai fi de acord cu DDumneavoasta. De ce nu Incercati ca sa infiintati un partid nou cu copii tineri care nu sunt corupti si nu sunt hoti ca restul partidelor care sunt in ziua de astazi.Cu siguranta cu Acei tineri veti reusi sa puneti tara pe picoare si mult mai mult veti avea de castigat mai ales pe viitor. Rusine sa va fie tuturora care furati aceasta tara numa pt.sa va fie voua bn.iar poporu roman sa moara de foame.rusine, rusine hotilor.

Comentariile sunt închise.

Articole Noi

Tunsoare sau aranjat GRATUIT

La fiecare programare pentru vopsit sau decolorat, te așteaptă un cadou: tunsoarea sau aranjatul GRATUIT! 💇‍♀️💖 📞 Sună acum la 0754458985 pentru detalii și

vopsire gratuită cluj, allure clinique de beaute, cluj24h.ro, decolorare păr cluj, vopsire păr cluj