Investiţie E.ON de peste 15 milioane lei pentru modernizarea reţelei de gaz din Floreşti-Gilău

Retro L'Amour

un concert, o poveste de arta muzicala dedicat muzicii anilor ' 80' 90 si prezent care se desfasoara in data de 27 Iulie 2024 la BT Arena, Cluj Napoca si reuneste artisti legende ale acelor vremuri.

Retro L'Amour, cluj24h.ro, știri din cluj
lucrari eon gaz
Foto:Arhiva Cluj24h.ro
  • Au fost modernizaţi peste 13 kilometri de reţea din sistemul local de distribuţie a gazelor naturale
  • Prin aceste lucrări de investiţii se îmbunătăţesc serviciile de distribuţie oferite clienţilor E.ON

E.ON Distribuţie România a finalizat o nouă lucrare de investiţii în judeţul Cluj care a vizat  modernizarea a 13 kilometri din reţeaua de gaz care deserveşte consumatorii din comunele Floreşti,  Gilău şi Luna, dar şi o partedin cartierul clujean Mănăştur.

Astfel, se îmbunătăţesc semnificativ serviciile specifice de distribuţie a gazelor naturale, parametrii de funcţionare a reţelei, ceea ce va duce la un confort sporit pentru consumatorii E.ON.

Urmare a complexităţii lucrărilor, cuplarea noilor conduce se va face etapizat, prima cuplare fiind programată pentru data de 21 octombrie a.c.

Menţionăm că această cuplare nu implică sistarea alimentării cu gaz pentru consumatorii casnici din zonă. Totodată, mulţumim autorităţilor locale pentru susţinerea acestui proiect de investiţii care a presupus şi traversarea de zone publice şi private.

În ultimii trei ani în judeţul Cluj au fost modernizaţi circa 230 kilometri din reţeaua de distribuţie, dintre care 180 kilometri în municipiul Cluj Napoca,  valoarea totală a investiţiilor depăşind 80 milioane lei. Adiţional, în municipiul Cluj Napoca a fost modernizat sistemul de distribuţie pe 50 de străzi.  În valoare totală de 54,8 milioane lei, proiectul a fost realizat atât dinsurse proprii E.ON Distribuţie România (38,3 milioane lei), cât şi din fonduri nerambursabile (16,5 milioane lei).

Articole Noi

Tunsoare sau aranjat GRATUIT

La fiecare programare pentru vopsit sau decolorat, te așteaptă un cadou: tunsoarea sau aranjatul GRATUIT! 💇‍♀️💖 📞 Sună acum la 0754458985 pentru detalii și

vopsire gratuită cluj, allure clinique de beaute, cluj24h.ro, decolorare păr cluj, vopsire păr cluj