Intra cu tupeu peste oameni in case si ii talharea. A ajuns pe mana politistilor si acum este arestat preventiv.

Retro L'Amour

un concert, o poveste de arta muzicala dedicat muzicii anilor ' 80' 90 si prezent care se desfasoara in data de 27 Iulie 2024 la BT Arena, Cluj Napoca si reuneste artisti legende ale acelor vremuri.

Retro L'Amour, cluj24h.ro, știri din cluj
politia
Foto: Arhiva Cluj24h.ro

Poliţiştii clujeni au reţinut pentru 24 de ore un bărbat bănuit de comiterea unor tâlhării.  Pe numele acestuia a fost emis mandat de arestare preventivă pentru 30 de zile.

La data de 22 ianuarie a.c., poliţiştii de investigaţii criminale din cadrul Poliţiei municipiului Cluj-Napoca au reţinut pentru 24 de ore un bărbat bănuit că ar fi comis două infracţiuni de tâlhărie calificată.

La data de 20 ianuarie a.c.,  bărbatul ar fi pătruns într-o locuinţă de pe Bulevardul  Eroilor de unde ar fi sustras bani, exercitând violenţe asupra celor două femei  care se aflau în locuinţă.

La data  respectivă, bărbatul a fost imobilizat de către doi martori în curtea  imobilului. Întrucât prezenta un comportament deviant, bărbatul de 33 de ani, din  Cluj-Napoca, a fost transportat la o unitate medicală pentru consult de  specialitate, unde a rămas internat.

În urma probatoriului administrat de către poliţişti, s-a stabilit că, la data de 22  decembrie 2015, acelaşi bărbat ar fi pătruns într-o locuinţă de pe Calea  Dorobanţilor, profitând de faptul că uşa de acces era închisă, însă neasigurată.  Astfel, ar fi sustras un telefon mobil, exercitând violenţe asupra femeii care se  afla în imobil.

Ieri, în urma reţinerii, bărbatul a fost prezentat Judecătoriei Cluj-Napoca cu propunere de arestare preventivă, judecătorul de drepturi şi libertăţi emiţând mandat de arestare preventivă pe numele acestuia pentru o perioadă de 30 de zile.

Cercetările sunt continuate de către poliţişti pentru lămurirea cauzelor sub toate aspectele.

Articole Noi

Tunsoare sau aranjat GRATUIT

La fiecare programare pentru vopsit sau decolorat, te așteaptă un cadou: tunsoarea sau aranjatul GRATUIT! 💇‍♀️💖 📞 Sună acum la 0754458985 pentru detalii și

vopsire gratuită cluj, allure clinique de beaute, cluj24h.ro, decolorare păr cluj, vopsire păr cluj