Îndrăgostiţii se vor putea căsători pentru o zi la Polus Center unde sunt aşteptaţi cu multe surprize

Amore a Venezia - la Polus CenterCentrul comercial din inima Transilvaniei îi invită pe toți îndrăgostiții să sărbătorească dragostea într-un weekend plin de iubire. Timp de trei zile, curajoșii ce se vor căsători pentru o zi la Polus, vor avea ocazia să câştige un sejur în unul dintre cele mai frumoase și romantice orașe din Italia. 

Ce poate fi mai frumos decât să sărbătoreşti dragostea în unul dintre cele mai frumoase și romantice orașe din Italia?

Polus Center îi așteaptă pe toți îndrăgostiții în perioada 13-15 februarie 2015, să celebreze iubirea într-un decor extrem de romantic, ce aduce aminte de orașul îndragostiților iremediabil, Veneția.

În weekend-ul dedicat iubirii, cuplurile îndrăgostite vor primi cadou din partea Polus Center un certificat de căsătorie, o fotografie ce va marca acest moment special şi un talon de tombolă, pentru că toţi cei care își vor învinge emoțiile și vor spune „DA!” în fața „ofiţerului de stare civilă” vor putea câștiga un sejur la Veneția.

„Ofiţerul de stare civilă” îi aşteaptă pe îndrăgostiți la Polus, după următorul program:

Vineri, 13 februarie între orele 17.00-21.00 Sâmbătă, 14 februarie între orele 12.00-21.00 Duminică, 15 februarie între orele 12.00-21.00

Evenimentul va avea loc în piațeta Matei Corvin din incinta centrului comercial, lângă Biroul de Informații.

Tragerea la sorți pentru desemnarea fericitului cuplu câștigător al sejurului la Veneția, va avea loc duminică, 15 februarie 2015, de la ora 21.10.

*Regulamentul loteriei publicitare poate fi consultat pe www.poluscentercluj.ro

Articole Noi