INCURSIUNE MULTICULTURALĂ ÎN 16 ŢĂRI REUNITE ÎN GLOBAL VILLAGE, LA IULIUS MALL CLUJ

Retro L'Amour

un concert, o poveste de arta muzicala dedicat muzicii anilor ' 80' 90 si prezent care se desfasoara in data de 27 Iulie 2024 la BT Arena, Cluj Napoca si reuneste artisti legende ale acelor vremuri.

Retro L'Amour, cluj24h.ro, știri din cluj

Global Village Iulius Mall ClujDacă ești pasionat de culturile unor țări îndepărtate sau doar curios să afli despre specificul națiunilor străine, Iulius Mall și AIESEC Cluj-Napoca te invită într-o incursiune multiculturală. Vei avea parte de o călătorie simultană printre tradițiile a peste 16 state de pe întreg mapamondul.

Vineri, 29 ianuarie 2016, de la ora 17.00, Atriumul Iulius Mall va deveni un Global Village. La această ediție vor participa aproximativ 40 de studenți internaționali, dornici să prezinte publicului tradițiile și frânturi din culturile țărilor din care provin. Tinerii vor fi ambasadorii locurilor natale, conturând pentru cei prezenți un tablou interesant și interactiv al diversității. Cu ajutorul lor, vizitatorii vor putea descoperi câte puțin din 16 de culturi din întreaga lume: Egipt, China, Indonezia, Malaezia, Turcia, India, Taiwan, Arabia Saudită, Portugalia, Armenia, Bulgaria, Austria, Mexic, Brazilia, Pakistan și Algeria. Incursiunea pe tărâmurile mai mult sau mai puțin îndepărtate se va realiza prin obiceiurile reprezentative, muzica şi dansurile specifice, dar şi prin mâncărurile tradiţionale.

Global Village este organizat de AIESEC, cea mai mare asociaţie internaţională de tineri din lume. La fiecare nouă ediţie, se încearcă diversificarea activităților şi implicarea activă a comunității locale, astfel încât studenţii veniţi prin programele de formare educaţională să interacționeze cu români și să beneficieze de un schimb de experienţe.

Articole Noi

Tunsoare sau aranjat GRATUIT

La fiecare programare pentru vopsit sau decolorat, te așteaptă un cadou: tunsoarea sau aranjatul GRATUIT! 💇‍♀️💖 📞 Sună acum la 0754458985 pentru detalii și

vopsire gratuită cluj, allure clinique de beaute, cluj24h.ro, decolorare păr cluj, vopsire păr cluj