Se apropie noua stagiune a Teatrului Naţional din Cluj-Napoca

Retro L'Amour

un concert, o poveste de arta muzicala dedicat muzicii anilor ' 80' 90 si prezent care se desfasoara in data de 27 Iulie 2024 la BT Arena, Cluj Napoca si reuneste artisti legende ale acelor vremuri.

Retro L'Amour, cluj24h.ro, știri din cluj

Opera NationalaTeatrul Naţional din Cluj a anunţat deschiderea noii stagiuni 2014/2015. „Clovni Extratereştri” este spectacolul ce va deschide stagiunea. 

Premiera oficială a spectacolului ce deschide noua stagiune va avea loc în 10 Octombrie 2014.  „Colvni Extraterestri” în regia lui Eli Simion va avea avanpremiera în 23 septembrie 2014.

În perioada 8-12 octombrie vor avea loc „Întâlnirile Internaţionale de la Cluj”, eveniment ce se află la cea de-a IV-a ediţie şi în urma cărora, directorul Teatrului Naţional din Cluj Napoca, Mihai Măniuţiu a spus că se aşteapt la invitaţii pentru turnee internaţionale. Acesta a mai spus că evenimentul se va bucura de participarea a peste 70 de invitaţi dintre care peste 20 sunt din străinătate.

Conform managerului teatrului, banii primiţi din partea Miniserului Culturii nu îi permit să facă mai mult de atât pentru noua stagiune însă consideră că Teatrul Naţional din Cluj- Napoca o duce bine.

„Pot să pregătesc şi un „dream plan” dar din banii din care i-am primit asta este ce pot să fac. Totul trebuie plătit, muzică, decor, colaboratori, tot. Vom avea şi surprize dar acestea vor fi condiţionate de banii ce urmează să vină, dar eu nu mă avânt să spun că fac mai mult pentru aş fi un „bad manager”. Suntem condiţionaţi de buget”, a spus Mihai Măniuţiu.

maniutiuAstfel, în cadrul noii stagiuni a Teatrului Naţional din Cluj-Napoca vor fi puse în scenă următoarele spectacole:

Mein Kampf în regia lui Alexandru Dabija cu avanpremiera în 30 septembrie 2014 şi premiera în 12 octombrie 2014.

În Trafic în regia şi scenografia lui Tudor Lucanu va avea premiera în noiembrie 2014

Elling în regia lui Sorin Misirianţu

Brâncoveanu 300, un spectacol lectură cu premiera în noiembrie/decembrie 2014

Emigranţii în regia şi scenografia lui Tudor Lucanu

Ultima noapte de dragoste, Întâia noapte de război în regia lui Ada Lupu va avea premiera în aprilie 2015

Ubu Înlănţuit în regia de Gabor Tompa va avea premiera în iunie 2015

Ferma Animalelor în regia lui RăzvanMureşan va aea premiera în septembrie 2015.

Articole Noi

Tunsoare sau aranjat GRATUIT

La fiecare programare pentru vopsit sau decolorat, te așteaptă un cadou: tunsoarea sau aranjatul GRATUIT! 💇‍♀️💖 📞 Sună acum la 0754458985 pentru detalii și

vopsire gratuită cluj, allure clinique de beaute, cluj24h.ro, decolorare păr cluj, vopsire păr cluj