ÎNCEP SERILE DE VARĂ CLUJENE, PE SCENA VERDE, ÎN IULIUS PARC

Retro L'Amour

un concert, o poveste de arta muzicala dedicat muzicii anilor ' 80' 90 si prezent care se desfasoara in data de 27 Iulie 2024 la BT Arena, Cluj Napoca si reuneste artisti legende ale acelor vremuri.

Retro L'Amour, cluj24h.ro, știri din cluj

seri de vara 2015 A3 ultimul weekend v3Iubitorii de cultură, muzică şi petrecerea timpului în aer liber primesc o invitaţie care să îmbine toate cele trei preferinţe. În acest week-end, clujenii şi nu numai se vor delecta cu două seri de ritmuri clasice şi spectacol de balet în Iulius Parc.

Sâmbătă şi duminică, pe 29 şi 30 august 2015, Scena Verde de pe lac va găzdui două spectacole marca „Serile de vară clujene”. Evenimentele le propun celor care îşi petrec timpul în Iulius Parcsă combine plimbările cu cele mai frumoase melodii clasice şi să se delecteze cu impresionantecoregrafii.

Seara de sâmbătă este dedicată unui mix de muzică şi balet. De la ora 20.00, peisajul natural al Iulius Parc va fi animat cu un spectacol de operă, operetă, musical şi balet.

Duminică, de la ora 20.00, în Iulius Parc vor răsuna ritmurile încântătoare ale unui recital de pian şi operă. Momentul artistic îi va avea ca protagonişti pe Olga Bordaș, Alexandra Hordoan, Eva Iordan, Horațiu Ruști, Alin Dan Rusu şi Andrei Sofron.

Regalul cultural din cele două seri va reuni artişti talentaţi, care vor împărtăşi publicului pasiunea lor pentru muzică şi dans.

Articole Noi

Tunsoare sau aranjat GRATUIT

La fiecare programare pentru vopsit sau decolorat, te așteaptă un cadou: tunsoarea sau aranjatul GRATUIT! 💇‍♀️💖 📞 Sună acum la 0754458985 pentru detalii și

vopsire gratuită cluj, allure clinique de beaute, cluj24h.ro, decolorare păr cluj, vopsire păr cluj