Încep evenimentele în Iulius Parc cu muzică și relaxare.

Retro L'Amour

un concert, o poveste de arta muzicala dedicat muzicii anilor ' 80' 90 si prezent care se desfasoara in data de 27 Iulie 2024 la BT Arena, Cluj Napoca si reuneste artisti legende ale acelor vremuri.

Retro L'Amour, cluj24h.ro, știri din cluj

WebZile de vacanță, soare, muzica pe care o iubești și timp dedicat celor dragi. Ingredientele cheie pentru un început de weekend așa cum ți l-ai dorit în ultimele luni. Cadrul natural al Iulius Parc te invită la relaxare și mișcare, iar vineri, instalăm și atmosfera de party.

Planurile de weekend încep în Iulius Parc! Vineri, 26 iunie 2020, este despre muzică și bună dispoziție. De la ora 19.00pe ponton se va instala set up-ul Electroclown DJ. Ritmurile vor acompania atmosfera lounge și te vor purta cu gândul către festivalurile tale îndrăgite. Accesul este gratuit, iar pentru siguranța tuturor, zona va fi delimitatăcu o capacitate maximă de 40 de locuri, astfel încât să menținem distanțarea fizică. Ne bucurăm împreună de eveniment, însă în mod responsabil! De aceea, fluxul de intrare și ieșire va fi diferențiat, iar la intrare va fi monitorizată temperatura.

Iulius ParcMuzica se va auzi în tot parcul, așa că poate fi ingredientul perfect pentru a completa relaxarea pe iarbă sau plimbarea pe malul lacului. Poate fi prilej și pentru o lecție de dans spontană sau motivul pentru a-ți revedea prietenii. Și copiii au liber la distracție, Iulius Parc fiind locul unde pot să alerge și să se joace în voie. În plus, poți condimenta experiența cu o cafea de la Meron sau Tulip, băuturi fresh de la St. Ride Bar Box, înghețata Bianco Milano, burgeri suculenți de la Dopamine Experiment sau cu deliciile Kurtos & langos.

De săptămâna viitoare agenda va include și întâlnirile cinematografice în aer liber și multe alte surprize. Te așteptăm în Iulius Parc să ne bucurăm împreună de evenimente într-un cadru natural!

Articole Noi

Tunsoare sau aranjat GRATUIT

La fiecare programare pentru vopsit sau decolorat, te așteaptă un cadou: tunsoarea sau aranjatul GRATUIT! 💇‍♀️💖 📞 Sună acum la 0754458985 pentru detalii și

vopsire gratuită cluj, allure clinique de beaute, cluj24h.ro, decolorare păr cluj, vopsire păr cluj