Încă un caz de Covid-19 în Primăria Cluj-Napoca.

Retro L'Amour

un concert, o poveste de arta muzicala dedicat muzicii anilor ' 80' 90 si prezent care se desfasoara in data de 27 Iulie 2024 la BT Arena, Cluj Napoca si reuneste artisti legende ale acelor vremuri.

Retro L'Amour, cluj24h.ro, știri din cluj
Foto: Arhiva
Foto: Arhiva

În cursul zilei de ieri un angajat al Primăriei Cluj-Napoca a prezentat simptome care puteau fi asimilate Covid-19 și s-a prezentat imediat in vederea efectuării testului de specialitate în urma căruia a fost declarat pozitiv Covid -19.

Angajatul se va conforma cerințelor de specialitate stabilite de către corpul medical.

În perioada următoare Direcția de Sănătate Publică urmează să efectueze ancheta epidemiologică, conform legii.

Primăria, la fel ca și în situația anterioară, va respecta cu strictețe cerințele anchetei epidemiologice cu privire la testări și alte măsuri.

De asemenea, pe lângă ancheta epidemiologică, Primăria a recomandat tuturor angajaților care prezintă simptome COVID-19 să efectueze testul de specialitate.

Primăria va continua dezinfectarea periodică a tuturor birourilor și spațiilor publice din cadrul Primăriei.

Primăria continua extinderea muncii la domiciliu a funcționarilor publici a căror activitate poate fi desfășurată in aceasta forma, potrivit fisei postului.

Articole Noi

Tunsoare sau aranjat GRATUIT

La fiecare programare pentru vopsit sau decolorat, te așteaptă un cadou: tunsoarea sau aranjatul GRATUIT! 💇‍♀️💖 📞 Sună acum la 0754458985 pentru detalii și

vopsire gratuită cluj, allure clinique de beaute, cluj24h.ro, decolorare păr cluj, vopsire păr cluj