Încă o confirmare pentru Spitalul Pediatric Monobloc.

Retro L'Amour

un concert, o poveste de arta muzicala dedicat muzicii anilor ' 80' 90 si prezent care se desfasoara in data de 27 Iulie 2024 la BT Arena, Cluj Napoca si reuneste artisti legende ale acelor vremuri.

Retro L'Amour, cluj24h.ro, știri din cluj

O nouă confirmare oficială a faptului că la Cluj va fi construit Spitalul Pediatric Monobloc.

teren monobloc 1Viitoarea unitate spitalicească a fost inclusă în Planul regional privind serviciile de sănătate publică.

În Monitorul Oficial al României a fost publicat luni, 5 octombrie 2020, Ordinul Ministrului Sănătății nr. 1686/2020 privind modificarea punctului II din anexa la Ordinul Ministrului Sănătății nr. 1.376/2016 pentru aprobarea Planurilor regionale de servicii de sănătate.

Astfel, modificarea intervenită în cuprinsul punctului II „Plan regional privind serviciile de sănătate Regiunea Nord-Vest” din anexa acestui ordin certifică faptul că la Cluj va fi construit un nou Spitalul Pediatric Monobloc.

Alin Tișe, președintele Consiliului Județean Cluj: „Actul normativ reconfirmă importanța acestui spital în sistemul de sănătate al regiunii și faptul că acesta va fi construit la Cluj, în perioada imediat următoare. În ceea ce ne privește, suntem implicați total, am demarat deja numeroase studii tehnice și operațiuni premergătoare construcției propriu-zise și derulăm toate procedurile necesare în cel mai accelerat mod posibil.”

Reamintim în acest context faptul că, recent, Ministrul Fondurilor Europene, dl. Marcel Boloș, a precizat, urmare a discuțiilor purtate cu președintele Alin Tișe, că cel mai modern spital pediatric din țară va fi construit la Cluj, din fonduri europene.

spital monoblocPentru a facilita implementarea cât mai rapidă a proiectului, președintele Consiliului Județean Cluj, domnul Alin Tișe, și rectorul Universității de Științe Agricole și Medicină Veterinară din Cluj, domnul Cornel Cătoi, au semnat în urmă cu doar câteva zile protocolul de predare-primire a terenului pe care se va construi noul Spital Pediatric din Cluj.

Acesta va reuni toate secțiile actualului Spital de Copii, cele care în prezent își desfășoară activitatea în nu mai puțin de 14 clădiri aflate în 9 locații diferite din Cluj-Napoca, cu o distanță medie de aproximativ 4 km între ele.

Articole Noi

Tunsoare sau aranjat GRATUIT

La fiecare programare pentru vopsit sau decolorat, te așteaptă un cadou: tunsoarea sau aranjatul GRATUIT! 💇‍♀️💖 📞 Sună acum la 0754458985 pentru detalii și

vopsire gratuită cluj, allure clinique de beaute, cluj24h.ro, decolorare păr cluj, vopsire păr cluj