ÎMPIEDICAREA SAU ÎNGREUNAREA CIRCULAŢIEI – SE PEDEPSEŞTE PENAL!

Retro L'Amour

un concert, o poveste de arta muzicala dedicat muzicii anilor ' 80' 90 si prezent care se desfasoara in data de 27 Iulie 2024 la BT Arena, Cluj Napoca si reuneste artisti legende ale acelor vremuri.

Retro L'Amour, cluj24h.ro, știri din cluj

foto 1 traficÎn condiţiile unui trafic intens, e imperios necesar ca respectul între conducătorii auto să fie prezent, iar circulaţia să nu fie îngreunată ori blocată

prin nerespectarea unor reguli simple. Ieri, poliţiştii s-au sesizat din oficiu cu privire la săvârşirea infracţiunii de ,,împiedicarea sau îngreunarea circulaţiei pe drumurile publice”, după ce un autoturism parcat neregulamentar a împiedicat circulaţia pe două străzi din Cluj-Napoca.

Poliţiştii din cadrul Poliţiei municipiului Cluj-Napoca – Secţia 2 Poliţie s-au sesizat din oficiu cu privire la săvârșirea infracțiunii de ,,împiedicarea sau îngreunarea circulaţiei pe drumurile publice”, faptă prevăzută de Codul penal.

În fapt, la data de 8 noiembrie a.c., în jurul orei 9:30, conducătorul unui autoturism a împiedicat desfăşurarea traficului, circa 30 de minute, pe străzile 21

foto 2 traficDecembrie 1989 şi Paris, din Cluj-Napoca, printr-o parcare neregulamentară. În condiţiile unui trafic intens, e imperios necesar ca astfel de situaţii să nu se repete. Poliţiştii iau măsuri ferme pentru responsabilizarea conducătorilor auto şi pentru a preveni îngreunarea sau blocarea traficului prin nerespectarea unor reguli simple de circulaţie.

Facem apel către mass-media şi către cetăţeni să sesizeze de fiecare dată când întâlnesc asemenea situaţii pentru a interveni prompt şi a lua măsurile care se impun.

Respectaţi regulile de circulaţie, precum şi pe ceilalţi participanţi la trafic!

Articole Noi

Tunsoare sau aranjat GRATUIT

La fiecare programare pentru vopsit sau decolorat, te așteaptă un cadou: tunsoarea sau aranjatul GRATUIT! 💇‍♀️💖 📞 Sună acum la 0754458985 pentru detalii și

vopsire gratuită cluj, allure clinique de beaute, cluj24h.ro, decolorare păr cluj, vopsire păr cluj