Ieri a avut loc predarea amplasamentului la proiectul de la Răchițele – Ic Ponor. Azi au demarat lucrările

Retro L'Amour

un concert, o poveste de arta muzicala dedicat muzicii anilor ' 80' 90 si prezent care se desfasoara in data de 27 Iulie 2024 la BT Arena, Cluj Napoca si reuneste artisti legende ale acelor vremuri.

Retro L'Amour, cluj24h.ro, știri din cluj

ic ponor 3Regia Autonomă a Domeniului Public și Privat a județului Cluj, entitate subordonată Consiliului Județean Cluj, a realizat faza de predare a amplasamentului la proiectul „Modernizarea infrastructurii de acces în zona turistică Răchițele – Prislop – Ic Ponor”.

Astfel, Unitatea de Implementare a Proiectului (UIP), echipă asigurată de RAADPP Cluj, a predat amplasamentul către executantul lucrărilor, respectiv Asocierea Drumuri şi Poduri Judeţene Cluj SA – SC Cridov SRL. Reamintim că Asocierea sus-menționată a depus oferta declarată câştigătoare a contractului de achiziţie publică având ca obiect rest de execuţie lucrări la proiectul „Modernizarea infrastructurii de acces în zona turistică Răchițele – Prislop – Ic Ponor”, cu o propunere financiară de 13.324.190,24 lei, fără TVA.

Predarea amplasamentului s-a făcut în prezența reprezentanților RAADPP Cluj, a executantului lucrărilor și a proiectantului. S-au făcut minuțioase analize pe teren și măsurători topografice pe toată lungimea drumului care face obiectul proiectului.

ic ponor 5 ic ponor 4

Azi, 24 iulie 2015, odată cu intrarea în vigoarea a ordinului de începere a lucrărilor emis de Consiliul Județean Cluj, Asocierea Drumuri şi Poduri Judeţene Cluj SA – SC Cridov SRL a demarat efectiv lucrările.

„Modernizarea infrastructurii de acces în zona turistică Răchițele – Prislop – Ic Ponor” este un proiect al Consiliului Județean Cluj, implementat de Regia Autonomă a Domeniului Public și Privat a județului Cluj.

Vă reamintim faptul că la ultima conferinţă de presă, directorul regiei, Mircea Avram, nu dădea mari şanse finalizării acestor lucrări în timp util şi spunea că judeţul ar putea înapoia banii Uniunii Europene.

Citeşte şi:

Directorul RAADPP Cluj răspunde acuzaţiilor lui Seplecan. Vezi ce a avut de spus.

ic ponor 5 ic ponor 2

 

 

 

 

 

ic ponor 1 ic ponor

Articole Noi

Tunsoare sau aranjat GRATUIT

La fiecare programare pentru vopsit sau decolorat, te așteaptă un cadou: tunsoarea sau aranjatul GRATUIT! 💇‍♀️💖 📞 Sună acum la 0754458985 pentru detalii și

vopsire gratuită cluj, allure clinique de beaute, cluj24h.ro, decolorare păr cluj, vopsire păr cluj