Ia-ți prietenii și vino la Septemberfest!

Retro L'Amour

un concert, o poveste de arta muzicala dedicat muzicii anilor ' 80' 90 si prezent care se desfasoara in data de 27 Iulie 2024 la BT Arena, Cluj Napoca si reuneste artisti legende ale acelor vremuri.

Retro L'Amour, cluj24h.ro, știri din cluj

afis_septemberfest_2015În periada 11 – 13 septembrie va avea loc cel mai vesel  festival de bere din TransilvaniaSEPTEMBERFEST, ajuns anul acesta la cea de-a XVII-a ediţie. Evenimentul se desfăsoară pe platoul Sălii Sporturilor din Cluj Napoca, intrarea fiind liberă.

Timp de 3 zile, clujenii se vor bucura de posibilitatea de a savura 20 de sortimente de bere, în timp ce vor socializa la terase cu familia şi prietenii, de a achiziţiona suveniruri de la Târgul de produse handmade şi de la meşteşugari, de a se amuza în Parcul de distracţii, dar şi de a participa la cele mai distractive concursuri.

Un punct de atracţie al festivalului va fi şi zona culinară unde bucătăria internaţională va concura cu produsele tradiţionale româneşti din toată Transilvania. Timp de 3 zile, gurmanzii sunt așteptați la demonstrații, degustări gastronomice şi ateliere de gătit. Partenerul principal al Zonei  Culinare  este Selgros.

Muzica va fi nelipsită  pe toată  durata  festivalului.  Cele mai  efervescente  trupe vor  delecta publicul  în fiecare  seară  cu  hituri  ale  muzicii  româneşti  şi  internaţionale.  Vor  concerta  la Septemberfest Desperado, Fanfara Transilvania, Emeric Imre, The Beat, Rock Academy și Trupa de casă a festivalului  – Septemberfest Band.  Scena principală va fi găzduită de un cort de minim 600 mp amenajat şi decorat special pentru această sărbătoare.

Programul festivalului este mult mai interactiv, publicul fiind atras în fiecare seară în special de CONCURSURILE  Septemberfest.  Asa  cum  v-am  obişnuit,  la  Septemberfest,  amfitrionul festivalului va dinamiza atmosfera şi va ţine publicul în priză cu super concursuri:  Concurs de cultură  generală, Concurs  de  creație  “  Compune  pentru prieteni  “,  Concurs  de  viteză  şi îndemânare, Concurs de băut bere, Concurs pentru familii şi multe alte  surprize.  Implicarea şi buna dispoziţie sunt obligatorii.

Mai multe detalii gasiţi pe site-ul www.septemberfest.ro

Evenimentul este organizat de ProImage şi susţinut de Golden Brau

 

Articole Noi

Tunsoare sau aranjat GRATUIT

La fiecare programare pentru vopsit sau decolorat, te așteaptă un cadou: tunsoarea sau aranjatul GRATUIT! 💇‍♀️💖 📞 Sună acum la 0754458985 pentru detalii și

vopsire gratuită cluj, allure clinique de beaute, cluj24h.ro, decolorare păr cluj, vopsire păr cluj