Hoţ prins de poliţişti după ce a furat un televizor şi telecomanda din casa unui floreştean. Hoţul a abandonat televizorul pe o stradă şi telecomanda pe alta.

Retro L'Amour

un concert, o poveste de arta muzicala dedicat muzicii anilor ' 80' 90 si prezent care se desfasoara in data de 27 Iulie 2024 la BT Arena, Cluj Napoca si reuneste artisti legende ale acelor vremuri.

Retro L'Amour, cluj24h.ro, știri din cluj

politiaÎn 02.08.2015, la ora 00:19, poliţişti din cadrul Secţiei 6 Poliţie Rurală Floresti, au fost sesizati că dintr-o locuinţă situată în comuna Floresti, jud. Cluj o persoană a sustras un televizor şi este urmarită de persoana vătămată.

In baza sesizarii, poliţiştii s-au deplasat la locul indicat, unde au depistat un bărbat de 30 ani, din localitatea Floreşti, care corespundea semnalmentelor oferite, asupra acestuia fiind gasită o baterie tip AAA.

In urma efectuarii cercetării locului faptei, poliţiştii au stabilit faptul că în noaptea de 02.08.2015, în jurul orei 00:15, persoana vătămată, în timp ce se afla în locuinţa sa din localitatea Floresti, jud. Cluj, a auzit gălăgie la parter unde a surprins un bărbat care a părăsit locuinta cu un televizor şi o telecomandă.

Fiind urmarit de persoana vătămată, acesta a abandonat televizorul pe str. Cuza Voda, iar telecomanda pe str. Avram Iancu, fiind depistat la scurtă distanţă de poliţişti şi identificat.

Fiind urmarit de persoana vătămată, acesta a abandonat televizorul pe str. Prejudiciul cauzat, în valoare de 1.000 lei a fost recuperat în totalitate. Faţă de bărbatul de 30 de ani s-a dispus efectuarea în continuare a urmării penale pentru săvârşirea infractiunii de furt calificat prev. de art. 228, alin. 1 – art. 229, alin. 1 lit. b) şi alin 2 lit. b) Cod Penal cu aplicarea art. 41 alin. 1 Cod Penal. emis mandat de arestare preventivă pe o perioada de 30 de zile.

Bărbatul a fost prezentat Judecatoriei Cluj-Napoca pe numele acestuia fiind emis mandat de arestare preventivă pe o perioada de 30 de zile.

Articole Noi

Tunsoare sau aranjat GRATUIT

La fiecare programare pentru vopsit sau decolorat, te așteaptă un cadou: tunsoarea sau aranjatul GRATUIT! 💇‍♀️💖 📞 Sună acum la 0754458985 pentru detalii și

vopsire gratuită cluj, allure clinique de beaute, cluj24h.ro, decolorare păr cluj, vopsire păr cluj