Horia Nasra, îndepărtat de la șefia PSD Cluj. Cine îi va lua locul?

Foto: www.facebook.com
Foto: www.facebook.com

Horia Nasra, deputatul PSD Cluj a fost îndepărtat de la conducerea interimară a organizației PSD Cluj. Locul acestuia urmează să fie preluat de către Liviu Alexa.

 

În această seară, doamna Viorica Dăncilă a propus schimbarea președintelui interimar al PSD Cluj fără alegeri libere și fără vreun motiv real, ci dintr-un considerent pur subiectiv. Cei mai mulți colegi au votat această propunere. Nu toți.  Le mulțumesc colegilor din PSD Cluj pentru buna colaborare din ultimii trei ani, de la fiecare am învățat câte ceva! Despre greșeli mari, făcute de „lideri” vremelnici și nepricepuți vom mai vorbi, a spus Horia Nasra intr-o postare pe un site de socializare.

Locul lui Nasra va fi preluat de către omul de afaceri Liviu Alexa, un cunoscut jurnalist de la Cluj. Acesta a declarat pentru Ziua de Cluj că își dorește să creeze o echipă care să ajute organizația de la Cluj să respire, să crească.

Horia Nasra a fost demis din funcția de președinte interimar al PSD Cluj în urma unei hotărâri  a Comitetului Executiv care s-a reunit în această seară la București.

Articole Noi