Handbal: România a pierdut returul cu Serbia, dar merge la Mondiale – (24-28)

Retro L'Amour

un concert, o poveste de arta muzicala dedicat muzicii anilor ' 80' 90 si prezent care se desfasoara in data de 27 Iulie 2024 la BT Arena, Cluj Napoca si reuneste artisti legende ale acelor vremuri.

Retro L'Amour, cluj24h.ro, știri din cluj

meci handbal 1Astăzi a avut loc la Cluj-Napoca (Sala Polivalentă) meciul retur de handbal feminin dintre România şi Serbia. Dacă la meciul de la Kraljevo naţionala a câştigat în faţa serbiencelor cu 32-26, astăzi lucrurile nu au stat la fel de bine, România a pierdut în meciul retur cu Serbia de la Cluj cu un scor de 24-28. Cu toate acestea, România merge la Mondiale cu u scor general de 56-52. 

O atmosferă aprinsă în sala Polivalentă din Cluj-Napoca, unde peste 7000 de persoane au venit să-şi susţină echipa. Suporterii au făcut gălăgie atât pentru a le încuraja pe românce cât şi pentru a le intimida pe handbalistele din Serbia.   Cu toate acestea, tensiunea s-a simţit în aer şi mai ales în cea de-a doua repriză şi asta pentru că sârboiacele au dat tot ce au avut mai bun din ele. Nici româncele nu au stat rău însă acele câteva ocazii foarte bune pierdute şi-au făcut simţită prezenţa în scorul final.

Astfel, situaţia din meciul de astăzi arată astfel:

meci handbal 4Echipa României: Tomas Ryde- antrenor

Camelia Hotea, Nechita Adriana (2 goluri), Neagu Cristina (7), Brădeanu Aurelia (1), Gabriela Perianu (2), Valentina Ardean-Elisei (2), Oana Manea (2), Gabriela Preda (3), Geiger Melinda (4), Eliza Buceschi (1), Florina Chintoan (1), Patricia Vizitiu (1), Laura Chiper, Zamfirescu Mădălina. În poartă Denisa Dedu si Ionica Munteanu.

Echipa Serbiei: Antrenor -Milan Stankovic

Sanja Radosavljevic (1), Katarina Krpez (2), Jelena Popovic (3), amara Zarkovic, Jelena Agbaba, Jelena Zivkovic (6), Ivana Prijovic, Andzela Janjusevic, Sanja Rajovic (6), Tamara Georgijev, Dijana Radojevic (2), Biljana Bandelier (1), Jovana Stoiljkovic (6), Kristina Liscevic (1). În poartă, Kacarevic Ana şi Risovic Jovana.

meci handbal 2Acest mecia fost şi un prilej de sărbătoare, în pauza dintre cele două reprize, cu ocazia împlinirii a 20 de ani de când lotul naţionalei României a câştigat titlul mondial, au fost invitate jucătoarele naţionalei României din anul 1995.Acestea au fost aplaudate de întreaga sală dar au primit din partea preşedintelui Federaţiei Române de Handbal, Alexandru Dedu diplome şi flori.

Meciul a fost arbitrat de danezii Leif Poulsen și Henrik Mortensen, iar Campionatul Mondial 2015 va avea loc în Danemarca.

meci handbal 3 meci handbal 5

meci handbal 6 meci handbal 7

meci handbal 12 meci handbal 11

meci handbal 10 meci handbal 9

meci handbal 8 meci handbal 1

1 COMENTARIU

Comentariile sunt închise.

Articole Noi

Tunsoare sau aranjat GRATUIT

La fiecare programare pentru vopsit sau decolorat, te așteaptă un cadou: tunsoarea sau aranjatul GRATUIT! 💇‍♀️💖 📞 Sună acum la 0754458985 pentru detalii și

vopsire gratuită cluj, allure clinique de beaute, cluj24h.ro, decolorare păr cluj, vopsire păr cluj