Grădiniţa Ţăndărică-E.ON a fost inaugurată la Cluj Napoca

Retro L'Amour

un concert, o poveste de arta muzicala dedicat muzicii anilor ' 80' 90 si prezent care se desfasoara in data de 27 Iulie 2024 la BT Arena, Cluj Napoca si reuneste artisti legende ale acelor vremuri.

Retro L'Amour, cluj24h.ro, știri din cluj

Inaugurare Gradinitita EON Tandarica 2În această toamnă, 60 de copii ai angajaţilor E.ON Business Services Cluj sunt aşteptaţi la grădiniţa special amenajată pentru ei, aflată la un pas de locul de muncă al părinţilor.

Grupul  german  E.ON face  un  nou pas  în  cadrul  angajamentului  asumat odată cu intrarea pe piaţa de energie din România şi anume acela de a fiunul dintre cei mai activi investitori.

După crearea a peste 500 de locuri de muncă prin deschiderea centrului de servicii  financiare  E.ON Business  Services  Cluj,  atenţia  Grupului  se îndreaptă acum spre copiii angajaţilor care vor beneficia din această toamnă de servicii educaţionale.

„Fără îndoială, familia reprezintă un element cheie în echilibrul profesional şi personal. Ştim cu toţii cât de dificil este pentru părinţi să găsească un loc disponibil  la o grădiniţă situată aproape de casă sau de serviciu,  cu un program flexibil  şi  dacă  se  poate  să  fie  situată  şi  într-o  zonă  cu  trafic rezonabil. De aceea am dorit să dăm o mână de ajutor angajaţilor noştri prin  oferirea  acestor  servicii,  pentru  a  câştiga  timp  şi  pentru  a  fi  mai liniştiţi  deoarece  copiii  sunt  pe  mâini  bune,  chiar  la  un  pas  de  ei!”,  adeclarat  Zsolt Temesváry,  Director General al E.ON Business Services Cluj.

Grădiniţa  va  funcţiona  în  clădirea  aflată  pe  Calea  Baciului,  nr.2-4,  în proximitatea E.ON Business Services şi, pentru început, va ocupa parterul şi primele două etaje ale clădirii, cu posibilitatea extinderii ulterioare.

Spaţiul este astfel organizat încât să asigure confort şi siguranţă pentru 60 de copii. Locul de joacă, sălile de curs, sala de masă, grupurile sanitare precum şi atelierele pentru diferitele activități recreative şi educative sunt amenajate special pentru micuţii cu vârsta cuprinsă între 1-6 ani

Inaugurare Gradinitita EON Tandarica 1Partenerul E.ON în acest proiect este Fundaţia Ţăndărică, organizaţie locală care se  va ocupa de  procesul de selecţie  a educatorilor şi  a personalului auxiliar şi care va fi responsabilă de aspectele educaţionale.

Educaţia  este  unul dintre  domeniile  pe  care  E.ON le-a susţinut  prioritar. Astfel, în cei 10 ani de la venirea în România, E.ON a derulat proiecte în valoare totală de 3,5 milioane de euro, prin care compania a contribuit la educarea şi dezvoltarea viitoarelor generaţii, de acestea beneficiind mai mult de 155.000 de copii. Totodată,  o atenţie aparte a fost acordată încurajării iniţiativelor şi proiectelor din domeniile sănătate, cultură şi social, acestea fiind finanţate cu peste 3,7 milioane de euro.

Începând cu anul 2005, E.ON România a susţinut cu peste 7,8 milioane de euro numeroase proiecte de responsabilitate socială în comunităţile în care îşi  desfăşoară  activitatea,  numărul  total  al  beneficiarilor acestor  iniţiative ridicându-se la aproximativ 235.000.

Centrul  de  servicii  E.ON  –  E.ON  Business  Services din  Cluj  Napoca prestează  începând  cu  anul  2012,  servicii  de  contabilitate  pentru  toate companiile Grupului E.ON din Europa, dar şi servicii de Resurse Umane. În ultimul an, numărul personalului angajat s-a dublat, în prezent numărul total al  angajaţilor  depăşind  530  de  persoane.  Majoritatea  angajaţilor  au  fost selectaţi de pe piaţa locală de muncă şi au experienţă în contabilitate, HR, dar şi competenţe lingvistice solide.

 

Articole Noi

Tunsoare sau aranjat GRATUIT

La fiecare programare pentru vopsit sau decolorat, te așteaptă un cadou: tunsoarea sau aranjatul GRATUIT! 💇‍♀️💖 📞 Sună acum la 0754458985 pentru detalii și

vopsire gratuită cluj, allure clinique de beaute, cluj24h.ro, decolorare păr cluj, vopsire păr cluj