GP Tracia 33, lupte K1 la Sala Polivalentă în 20 martie. Află cum poţi achiziţiona bilete.

Retro L'Amour

un concert, o poveste de arta muzicala dedicat muzicii anilor ' 80' 90 si prezent care se desfasoara in data de 27 Iulie 2024 la BT Arena, Cluj Napoca si reuneste artisti legende ale acelor vremuri.

Retro L'Amour, cluj24h.ro, știri din cluj

AFIS K1 NOUGP Tracia 33 a apărut la inițiativa unui grup motivat pentru a lansa un nou concept de brand românesc manifestat în zona artelor marțiale. Unul dintre dezideratele majore ale acestui proiect este afirmarea în plan internațional a acestei competiții, care oferă deja în ediția de debut prezența unor jucători din România, Ungaria, Republica Moldova, Ukraina și Belarus.

Circuitul format din 2 evenimente anuale, debuteaza la Sala Polivalenta din Cluj-Napoca in data de 20 martie 2016, ora 18.00. Ele pot fi transmise in prime-time duminica seara in intervalul orar 18:00 – 23:00 (CET – Central European Time) si transmis in direct si in reluare pe posturile partenere. Sambata 19 martie ora 15:00, in foaierul Iulius Mall va avea loc cantarirea oficiala.

Programul evenimentelor contine minim 3 meciuri pentru fiecare dintre cele 4 categorii ale centurii: +72 kg, +85 kg, +95 kg si fete. De asemenea, pentru fiecare categorie va avea loc un superfight, sustinut de campioni consacrati. In mod particular, competitia de debut va avea si un superfight de box, pe durata a 5 reprize. Luptele sunt subordonate regulamentului K1/MMA si se desfasoara pe o durata de 3 reprize a cate 3 minute fiecare, intre reprize existand cate o pauza de 1minut. Intre meciuri/categorii sunt programate pauze publicitare cu o durata intre 2 -3 minute.

Combatantii pentru titlu sunt aprobati de presedintele competitiei Ninel Ianculescu (campion mondial 2005). Ei provin din cluburile si asociatiile K1 partenere din Romania si strainatate. Edita 1 a GP TRACIA 33 va avea jucatori din Romania, Republica Moldova, Belarus, Ucraina si Ungaria, intentia de perspectiva fiind aceea de aprofundare a internationalizarii centurii.

Biletele pot fi achizitionate si de la Magazinul Sora (etaj 1) si Caseria Salii Polivalente. Pretul biletelor este de 30, 50, 80 si 100 lei in functie de categorie, elevii, studentii si pensionarii beneficiind de o reducere de 50%.

Costurile meselor din Zona VIP (proximitatea ringului) sunt de 1000, 800 si 600 Euro, conform schitei. Pentru accesul in aceasta zona sunati la 0723 675 529.

AFIS FINALPreședintele competiției: Ninel Ianculescu, câștigător al Cupei Mondiale de Kickbox 2005 (categoria -91 kg).
Invitați de onoare: Vasile Câtea, Președintele Federației Române de Box, Dejanu Adrian, Președintele Federației Române de Freestyle Kickboxing.
Invitați speciali: Cătălin Moroșanu, Sandu Lungu, Sebastian Ciobanu.

Arbitri: Vodea Eugen, Rotaru Victor, Moldoveanu Daniel, Chirea Alin.
Luptători
SUPERFIGHT K1
Sebastian Ciobanu (Romania) vs Nedreu Daniel (Ungaria)
Cristian Milea (Romania) vs Gorbicz Gabor (Ungaria)
Stan Dorin (Romania) vs Adrian Rosca (Romania)
Cardos Anghel (Romania) vs Robert Stoica (Romania)
SUPERFIGHT BOX (6 reprize)
Nazare Florin (Romania) vs. Zablotski Aleh (Belarus)

Partajare VIP k1Combatanti pentru centura
Centura Fete – 55 kg
Delia Georgescu vs.Mezei Gabriela
Centura – 72 kg
Buzdugan Cezar vs.Andrei Leustean
Centura – 85 kg
Lazar Daniel vs.Denis Anghel
Centura – 95 kg
Cozmanca Sebastian vs.Brancu Ilie.

Articole Noi

Tunsoare sau aranjat GRATUIT

La fiecare programare pentru vopsit sau decolorat, te așteaptă un cadou: tunsoarea sau aranjatul GRATUIT! 💇‍♀️💖 📞 Sună acum la 0754458985 pentru detalii și

vopsire gratuită cluj, allure clinique de beaute, cluj24h.ro, decolorare păr cluj, vopsire păr cluj