Gherla: Uz de armă pentru prinderea unui tânăr.

Retro L'Amour

un concert, o poveste de arta muzicala dedicat muzicii anilor ' 80' 90 si prezent care se desfasoara in data de 27 Iulie 2024 la BT Arena, Cluj Napoca si reuneste artisti legende ale acelor vremuri.

Retro L'Amour, cluj24h.ro, știri din cluj
Foto:Arhiva
Foto:Arhiva

La data de 23 august a.c., în jurul orei 23.50, polițiștii din cadrul Secției 7 Poliție Rurală Gherla au efectuat semnalul regulamentar de oprire a unui autoturism, în interiorul localității Sic, pe DJ 109D.

Conducătorul autoturism, un tânăr în vârstă de 23 de ani, din comuna Sic a oprit, iar ulterior a părăsit autoturismul.

În contextul urmăririi, polițiștii au făcut uz de armă în plan vertical, iar în cele din urmă tânărul s-a oprit, fiind imobilizat.

În urma acestei acțiuni, nicio persoană nu a fost rănită. Tânărul a fost testat cu aparatul etilotest, rezultând o concentrație de peste 0,75 mg/l alcool pur în aerul expirat, iar în urma verificărilor s-a constatat faptul că acesta nu deținea permis de conducere.

În cauză sunt efectuate cercetări privind săvârșirea infracțiunilor de conducerea unui vehicul fără permis de conducere și conducerea  unui vehicul sub influența alcoolului sau a altor substanțe fapte prevăzute şi pedepsite de Codul penal.

Articole Noi

Tunsoare sau aranjat GRATUIT

La fiecare programare pentru vopsit sau decolorat, te așteaptă un cadou: tunsoarea sau aranjatul GRATUIT! 💇‍♀️💖 📞 Sună acum la 0754458985 pentru detalii și

vopsire gratuită cluj, allure clinique de beaute, cluj24h.ro, decolorare păr cluj, vopsire păr cluj