George Maior, varianta aripii Ponta pentru switchul de putere în PSD

Retro L'Amour

un concert, o poveste de arta muzicala dedicat muzicii anilor ' 80' 90 si prezent care se desfasoara in data de 27 Iulie 2024 la BT Arena, Cluj Napoca si reuneste artisti legende ale acelor vremuri.

Retro L'Amour, cluj24h.ro, știri din cluj
George-Maior-SRI fanatik.ro
Sursă foto: www.fanatik.ro

Fostul director al SRI, George Maior,  poate fi varianta grupării PONTA pentru switch-ul de putere în PSD, conform unor zvonuri din interiorul PSD.

Astfel, clujeanul ar fi dorit la conducerea partidului, în caz că Ponta va demisiona, atât de către organizațiile județene cât și de actualul președinte al PSD, Maior fiind nașul premierului Victor Ponta.

„Se conturează o platformă de susținere a premierului în cadrul PSD, a cărui substanță o dau organizațiile din Ardeal și care au ca rezervă oricând varianta George Maior. Cu siguranță că Victor Ponta nu va scăpa integral partidul din mâini” a declarat pentru Presa Locală o sursă social-democrată din BPN al PSD.

Sursă: Presa Locală

Articole Noi

Tunsoare sau aranjat GRATUIT

La fiecare programare pentru vopsit sau decolorat, te așteaptă un cadou: tunsoarea sau aranjatul GRATUIT! 💇‍♀️💖 📞 Sună acum la 0754458985 pentru detalii și

vopsire gratuită cluj, allure clinique de beaute, cluj24h.ro, decolorare păr cluj, vopsire păr cluj