Furtună puternică la Cluj-Napoca: mașini avariate, copaci rupți și acoperișuri afectate.

Retro L'Amour

un concert, o poveste de arta muzicala dedicat muzicii anilor ' 80' 90 si prezent care se desfasoara in data de 27 Iulie 2024 la BT Arena, Cluj Napoca si reuneste artisti legende ale acelor vremuri.

Retro L'Amour, cluj24h.ro, știri din cluj

Furtună puternică la Cluj-Napoca: furtuna de duminică seară (18.07.2021) a produs mai multe pagube. Sistemul de alertă RoAlert nu a funcționat.

Furtuna de seara trecută a produs mai multe pagube. Unele străzi au fost inundate, mai mulți copaci au fost rupți iar acoperișul unui liceu a fost afectat.

Centrul Clujului, inundat.

În centrul orașului, mai multe străzi au fost inundat în urma ploii abundente. Bulevardul Eroilor a fost inundat iar circulația a fost oprită.

Deși meteorologii au anunțat cod portocaliu de furturi la Cluj, clujenii nu au primit mesaje prin sistemul de alertă.

Cei care au fost prinși de furtuna cu gheață s-au adăpostit unde au putut.

Furtună puternică la Cluj-Napoca: copaci rupți, acoperișuri distruse.

Parcul Central din Cluj-Napoca a fost extrem afectat de furtuna de aseară. Mai mulți copaci au fost puși la pământ de vântul puternic.

”Din păcate Parcul Central rămâne fără câțiva copaci de mari dimensiuni rupți de vijelia de azi noapte.

Am mai văzut crengi rupte pe aici cu alte ocazii dar copaci cu diametrul atât de mare rupti efectiv de la jumătate nu am mai văzut.

Strașnica urgie a fost. Se lucrează la curățarea zonei de ceva vreme”. spune Florin Moroșanu, locuitor care a suprins în fotografii daunele din Parcul Central.

Sursă: https://www.facebook.com/florin.morosanu

În cartierul Gheorgheni au fost distruși mai mulți copaci iar în urma căderii acestora, mai multe mașini au fost avariate.

Acoperișul Liceului Teoretic Lucian Blaga, aflat pe strada Băișoara a fost desprins de furtună. Echipaje speciale ale ISU s-au prezentat la fața locului pentru a elibera aleea de acoperișul căzut.

Radu Moisin: Este inadmisibil ca statul să nu-și protejeze cetățenii!

În anul 2021, este inadmisibil ca statul să nu-și protejeze cetățenii!

Voi solicita, la prima oră, Ministrului Afacerilor Interne și Ministrului Mediului, să ne ofere explicația faptului că populația Municipiului Cluj-Napoca și a localităților învecinate nu a fost avertizată din timp despre furtuna devastatoare din această seară, pentru a se putea adăposti și a-și proteja familiile și bunurile!

Autoritățile statului știau din timp de acest dezastru, anunțându-l în mod inutil după începerea sa, conform capturii foto, a spus deputatul.

Sursă: https://www.facebook.com/RaduMarinMoisin

În teren au fost prezente aseară și peste noapte, mai multe echipaje ISU cu utilaje și mijloace specifice pentru a a ajuta în zonele afectate.

Conform reprezentanților ISU, cele mai afectate străzi au fost Strada Unirii, Aleea Detunata și Aleea Băișoara.

Peste 150 de persoane au solicitat ajutor la 112 iar 2 persoane au fost rănite ușor.

Articole Noi

Tunsoare sau aranjat GRATUIT

La fiecare programare pentru vopsit sau decolorat, te așteaptă un cadou: tunsoarea sau aranjatul GRATUIT! 💇‍♀️💖 📞 Sună acum la 0754458985 pentru detalii și

vopsire gratuită cluj, allure clinique de beaute, cluj24h.ro, decolorare păr cluj, vopsire păr cluj