A furat un skatebord din curtea unui imobil, dar a fost prins la scurt timp chiar de către partea vătămată și predat polițiștilor

Retro L'Amour

un concert, o poveste de arta muzicala dedicat muzicii anilor ' 80' 90 si prezent care se desfasoara in data de 27 Iulie 2024 la BT Arena, Cluj Napoca si reuneste artisti legende ale acelor vremuri.

Retro L'Amour, cluj24h.ro, știri din cluj

politiaLa data de 12 martie a.c., polițiști din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Cluj au identificat și reținut pentru 24 ore, un tânăr cercetat pentru sărvărșirea infracţiunii de „furt calificat”.

În fapt, la data de 12 martie a.c., în jurul orei 16:30, un bărbat din municipiul Cluj-Napoca, județul Cluj a sesizat Poliția prin apelul de urgență 112 despre faptul că a imobilizat o persoană care i-ar fi sustras un skatebord din curtea imobilului în care locuiește.

Polițiști din cadrul poliției municipiului Cluj-Napoca au intervenit imediat și au identificat persoana indicată de partea vătămată, un tânăr de 18 ani din municipiul Cluj-Napoca.

Cu ocazia cercetărilor efectuate a rezultat că acesta ar fi pătruns prin forţarea uşii de acces în curtea persoanei vătămate de unde ar fi sustras un skateboard în valoare de aproximativ 500 lei, iar proprietarul l-a urmărit și l-a prins la scurt timp.

În urma probatoriului administrat s-a propus continuarea urmăririi penale pentru comiterea infracţiunii de „furt calificat”, față de acesta fiind luată măsura reţinerii pe o perioadă de 24 ore.

Acesta urmează să fie prezentat magistraților pentru dispunerea altor măsuri.

Poliţiştii continuă cercetările pentru documentarea întregii activităţi infracţionale, sub coordonarea unităţii de parchet competente.

Poliţia Clujeană mulţumeşte persoanelor care au sprijinit intervenţia poliţiei și l-au prins pe tânăr, pentru spiritul civic de care au dat dovadă şi pentru contribuţia activă adusă în procesul de descurajare a acestui gen de fapte.

Chiar dacă pentru unii spiritul civic înseamnă a-ţi „pierde” timpul cu declaraţii la poliţie, nu trebuie să uităm faptul că mâine fiecare din noi poate fi cel care are nevoie de ajutorul celor din jur.

A nu fi nepăsător la ceea ce se întâmplă în jurul tău şi a sesiza poliţia atunci când ceva sau cineva ţi se pare suspect, nu îi ajută numai pe ceilalţi, ci şi pe tine!

Articole Noi

Tunsoare sau aranjat GRATUIT

La fiecare programare pentru vopsit sau decolorat, te așteaptă un cadou: tunsoarea sau aranjatul GRATUIT! 💇‍♀️💖 📞 Sună acum la 0754458985 pentru detalii și

vopsire gratuită cluj, allure clinique de beaute, cluj24h.ro, decolorare păr cluj, vopsire păr cluj