[Foto&Video] Un kenyan câştigă din nou, Maratonul Internaţional AROBS de la Cluj-Napoca

Retro L'Amour

un concert, o poveste de arta muzicala dedicat muzicii anilor ' 80' 90 si prezent care se desfasoara in data de 27 Iulie 2024 la BT Arena, Cluj Napoca si reuneste artisti legende ale acelor vremuri.

Retro L'Amour, cluj24h.ro, știri din cluj

james emuria maratonMii de persoane au fost prezente astăzi, la Maratonul Internaţional Aerobs de la Cluj-Napoca şi peste 3500 s-au înscris în cursele de alergare. La fel ca anul trecut, maratonul a fost câştigat de un kenyan.

James Emuria are 33 de ani şi a reuşit să parcurgă cei 42 de km ai maratonului în 2:25:24. Acesta a fost urmat de Nagy Tamas, din Ungaria.

Participanţii au luat startul de pe Cluj Arena, tot acolo s-au încheiat şi probele. Cei care au ales să participe au putut alege dintre: Maraton, Semimaraton, Maraton Ştafetă, Crosul BT şi Cursa copiilor Cora. Organizatorii au pus la bătaie premii de peste 10.000 de euro pentru participanţi, însă cu toţii au primit câte o medalie de participare.

Remintim clujenilor că până la ora 16, traficul auto din centrul oraşului este în continuare restricţionat.

nagy tamas maraton maraton international 6

maraton international 2 maraton international 1

maraton international maraton internationa 5

maraton internationa 3 maraton 2

maraton 1 maraton

Articole Noi

Tunsoare sau aranjat GRATUIT

La fiecare programare pentru vopsit sau decolorat, te așteaptă un cadou: tunsoarea sau aranjatul GRATUIT! 💇‍♀️💖 📞 Sună acum la 0754458985 pentru detalii și

vopsire gratuită cluj, allure clinique de beaute, cluj24h.ro, decolorare păr cluj, vopsire păr cluj