[Foto&Video] Taberele antice şi luptele de gladiatori au încântat privirile clujenilor pe strada Potaissa

Retro L'Amour

un concert, o poveste de arta muzicala dedicat muzicii anilor ' 80' 90 si prezent care se desfasoara in data de 27 Iulie 2024 la BT Arena, Cluj Napoca si reuneste artisti legende ale acelor vremuri.

Retro L'Amour, cluj24h.ro, știri din cluj

potaisa 12Cu ocazia evenimentelor dedicate Zilelor Clujului, la Zidul Cetăţăţii pe strada Potaissa au fost amenajate tabere antice şi medievale. 

Foarte mulţi clujeni au vizitat astăzi, taberele antice şi medievale amenajate la Zidul Cetăţii. Cei mai bucuroşi au fost copii, care au doar că au avut ocazia să vadă corturile, armele şi armurile soldaţilor, precum şi modul lor de trai, dar au văzut şi scene de luptă puse în scenă.

Cu toţii au fost curioşi să vadă şi să atingă armele expuse, dar au şi profitat de ocazie pentru a-şi face poze cu ele, fie cu săbii în mâini, fie purtând căştile soldaţilor.

potaisa potaisa 13

potaisa 11 potaisa 10

Cei care au ales să treacă astăzi pe strada Potaissa, au putut vadă lupte de gladiatori, bătălii între daci şi romani, dar şi teatru de păpuşi sau dansuri medievale şi au avut ocazia să se implice şi în diferite ateliere.

potaisa 9 potaisa 8 potaisa 7 potaisa 6potaisa 5 potaisa 4

potaisa 2 potaisa 1

Articole Noi

Tunsoare sau aranjat GRATUIT

La fiecare programare pentru vopsit sau decolorat, te așteaptă un cadou: tunsoarea sau aranjatul GRATUIT! 💇‍♀️💖 📞 Sună acum la 0754458985 pentru detalii și

vopsire gratuită cluj, allure clinique de beaute, cluj24h.ro, decolorare păr cluj, vopsire păr cluj