[Foto&Video] Rupere de nori la Floreşti. A zburat cu dulapuri de pe balcoane, a plouat cu gheaţă şi apoi a picat curentul.

dulap cazutPreţ de câteva minute la Floreşti a plouat cu găleata. N-ar fi fost nicio problemă, mai ales că în ultimele zile a fost caniculă, dar vântul puternic a reuşit să îmburde chiar şi dulapuri depozitate de floreşteni pe balcoane.

O bubuitură destul de puternică s-a auzit când unul dintre corpurile unui dulap a fost pur si simplu aruncat de pe balcon. Din fericire nu a rănit pe nimeni când a căzut şi nici maşina aflată sub acoperişul parcării. Corpul din mobilier a avut şi părţi de sticlă care s-au spart.

De altfel, această depozitare a dulapurilor pe balcoane pare să fie un gest inconştient, în asftfel de cazuri se pot întâmpla tragedii.

Pe imagini se poate observa că acest lucru este practicat de mai mulţi locuitori, precum şi faptul că mai multe corpuri de mobiliere au fost îmburdate pe balcoane, dar care au rămas acolo.

După vântul puternic, a plouat cu găleata şi bineinţeles cu gheaţă, iar apoi , a căzut curentul aproximativ 15 de minute.


Articole Noi